Hva er begynnelsen stadier av termitter?

September 18

Hva er begynnelsen stadier av termitter?

I naturen serverer termitter ett viktig formål, fordøye cellulose og bryte ned tre av falne og døde trær, og dermed slik at den naturlige syklusen av nedbryting å ta plass. Dessverre termitter kan også hjemsøke tre hjemme der, under ideelle forhold, de kan gjøre skade svært raskt. Heldigvis la termitter tegn. Fange dem tidlig vil tillate deg å utrydde kolonien før må hjem kostbare reparasjoner.

Gjørme rør

En av de første tegnene til termitter infestation er gjørme rør. Disse rørene vises som tynne tunneler av tørket søle fra stiftelsen opp sidene av strukturen. Fordi termitter lever i jord og myk-bodied insekter, krever de beskyttelse av rør som de beveger seg strukturen forbruker tre.

Termitter

Hvis du bryter åpne en av gjørme rørene, kan du se faktiske termitter. Arbeidstaker termitter ligne hvitaktig, ugjennomsiktig maur, mens termitt ansvarlig for gjengivelse kolonien ligne flyr maur. Du kan også se etter termitter i jord ved sporing av gjørme tunnelen på grunnlag av bygningen og deretter grave i området.

Svermer

Når en termitt koloni er opprettet, vil jevnlig insekt medlemmene av kolonien ansvarlig for reproduksjon sverme. Denne krydde oppstår på ulike tider av året avhengig av ditt geografiske område. Svermer av termitter utenfor hjemmet ikke nødvendigvis en infisering av huset, men bare bety at det er en aktiv koloni i området. Termitter krydde inne i strukturen, men er nesten alltid et tegn på infestation. Hvis du ser en mørk brun insekt som ligner en flygende maur, eller hvis hauger av vingene på vinduskarmene eller nær lys, har hjemmet inspisert for termitter.

Tre skade

Tre skade kan ikke være synlig tidlig i en termitt infestation, fordi kolonien kan virke dypt i strukturen. Noen ganger, skjønt, vil det være tydelig tidlig i et angrep, og det er alltid et tegn på at du har termitter. Tre skadet av termitter vil ha tunneler på det som ligner ly rørene. Det kan gjøre en thudding eller hul lyd når tappet. Skadet tre vises forverret og noen ganger vil selv smuldre. Du kan skrape den bort ganske enkelt med en kniv. Inne tre, kan du se termitter eller deres tunneler. Se etter skadede tre hvor som helst i strukturen der det er tre-til-bakke kontakt.