Hva er bakken Sorghum?

June 24

Hva er bakken Sorghum?

Sorghum er en korn er dyrket over hele verden, med USA sin største produsent. De mange bruker av dette anlegget inkluderer sitt viktige bidrag som mat for mennesker og dyr forbruk. Sorghum trenger varmere klima for vekst, så vises felt av det i Midwestern stater som kjent som korn beltet. Frø av anlegget kan males for å gjøre mel.

Sorghum generelt

Endringer er for store korn gruppen som inkluderer kost sorghum, kost hirse, jowar sorghum, durra, søte sorghum og Guinea korn. Hundrevis av kultivarer har blitt kalt. Vokst i minst 66 land, er plantene en type stokk eller gress som danner store seedheads med mange korn, hver om 3-4mm i størrelse. Plantene er primært ettårige og må nyplanting hvert år. Den utfører ikke i kalde områder.

Forbruker

Sorghum er allment dyrket som en kilde til mat for husdyr og kjæledyr. Men globalt, folk også bruker det på en rekke måter. Det er bakken inn glutenfritt mel eller spist i korn-skjemaet i USA, Norge, Australia, Afrika, India, Midtøsten og andre steder. Det kan være også være dukket som popcorn gjort til en sirup eller omgjort til en glutenfrie øl. Bakken mel brukes i baking og er et godt alternativ til hvete.

Sliping

Du finner pre-bakken sorghum på noen dagligvarebutikker og helsekost eller hel mat-type marked. Øst indiske kjøpmenn bærer vanligvis ulike sorghum produkter. Hvis du bor i USA der den vokser, kan du noen ganger finne det i skjemaet fullkorn gjennom din bondens marked, også. For å slipe sorghum korn selv, kan du bruke samme type mel mill du vil bruke for sliping hvete, bygg og andre korn for å gjøre mel.

Andre Info

Sorghum brukes i pet food, fuglefrø, som fjørfe fôr, som en kjøtt extender, og produksjon av etanol, som er en ren brennende drivstoff for biler. Ifølge Kansas korn Sorghum produsenter Association, er Durra også brukt i Wallboard AS for boliger og produksjon av emballasje.