Hva er avstanden mellom gjerdestolper?

September 29

Installere en gjerde kan legge en ny dimensjon til din hage eller bare ta personvern. En av de første trinnene i å bygge et gjerde er å plassere innlegg som vil støtte hovedstrukturen til gjerdet. Avstanden er avgjørende for en attraktiv endelige prosjektet.

Funksjonen

Gjerdestolper er vanligvis sementert dypt inn i bakken for å gi stabilitet for crossbeams og styrene i et tregjerde eller metall gjerder av en lenken koble sammen gjerde. Fest brakettene som vil holde crossbeams til gjerdet innlegg i et standard tregjerde. Deretter sikre styrene (i en personvern gjerde) å crossbeams.

Avstand

For et tre eller vinyl gjerde, base avstanden enten lengden på din crossbeams pluss bredden på innlegget ditt (for dekorative gjerde) eller bredden og antallet av din gjerde styrene (for personvern gjerde). Plass innlegg som jevnt som mulig for en attraktiv gjerde. For stårtrådsgjerder skal innlegg om hver 8 til 10 fot.

Betraktninger

Før du begynner din gjerde, forskning din lokale koder. Noen områder begrense høyden på gjerder eller et gjerde tillatte nærhet til eiendommen linjen.

Fordeler

Ved å ta deg tid til å beregne avstanden mellom din gjerdestolper, kan du unngå å sløse materialer måtte trimme ned din crossbeams. Det vil også holde deg fra å ha en uvanlig størrelse gjerde brettet i den ene enden når du må fylle ut et dårlig målt mellomrom.