Hva er avstanden en tre lem bør være fra kraftledninger?

July 29

Når du er kranen, du burde vite størrelsen modne og skal plante den langt fra kraftledninger slik at det ikke trenger å bli trimming. Men kanskje du arvet et tre fra den forrige eieren av huset som blir plantet nær kraftledninger, eller nytten selskapet kan ha innlegge linjer etter at treet var plantet. I så fall må tre lemmer trimmes for å holde klar av kraftledninger.

Trær og strømledninger

Sterk vind eller kraftig regn eller snø kan forårsake tre lemmer for å påvirke og bryte, og hvis de skade kraftledninger, dette kan føre til en elektrisk strømbrudd og vil også utgjøre en brannfare. Når en tre lem kommer i kontakt med en energi linje, kan den renne av noen av spenning, som kan skade apparater og utstyr. Tre lemmer stadig gni opp mot eller rørende strømledninger kan forårsake stress, noe som resulterer i en brann- og fare.

Planting avstand

Hvis du plante nye trær og busker, planlegge slik at de ikke forstyrre eksisterende kraftledninger. Byen Seattle anbefaler at bare små trær og busker med en eldre høyde på 25 fot eller mindre skal plantes rett under kraftledninger. Større trær som når en høyde på 25 til 45 fot bør plantes 20 til 50 fot unna kraftledninger, og trær som vokser over 45 fot høye skal plantes minst 50 fot fra elektriske ledninger.

Trimming trær

Hvor langt en tre lem må være fra verktøyet linjer, avhenger av en rekke treet og hvor mye lemmer svaie i vinden. Ti fot er en god minsteavstand mellom en tre lem og en strøm-linje. Din lokale kommune kan ha ulike krav, elektriske selskapet kan hjelpe deg med å avgjøre om og hvor mye din trær skal trimmes.

Når du kaller en ekspert

Trimming tre lemmer nær kraftledninger er farlig business og er en oppgave best overlatt til fagfolk. Hvis din pruners eller en tre lem du berører kommer i kontakt med en, kan du alvorlig skadet eller selv drept. Noen land krever at alle tre trimming innen 10 fot av en elektrisk ledning må utføres av en opplært og sertifisert arborist. Elektrisk selskapene gjør ofte sine egne trimming nær firmaets linjer, eller i noen tilfeller kan du leie en lisensiert privat entreprenør autorisert å arbeide nær lokale linjer. Hvis du trimme eller fjerne et tre i hagen din som er under-kabelen som går fra stangen til huset, være elektriske selskapet villige til å kutte strømmen til huset for varigheten av beskjæring arbeidet.