Hva er årsakene til vann oppbakking opp i dusjen fra et toalett?

May 3

Hva er årsakene til vann oppbakking opp i dusjen fra et toalett?

Avløp systemet som betjener ditt hjem inkluderer en sammenhengende rekke kloakk og avløpsrør fjerne vannet brukes i ditt baderomsinventar. Avløp som din kabinettene dusj og badekar, toalett vasker og toaletter må ha en konsekvent uhindret vei til de viktigste kloakk linjene som fører til septisk systemet eller kommunale kloakksystemet. Problemer hvor som helst langs disse avløpsrør eller kloakk linjer vil føre toalettet å sikkerhetskopiere til dusjen.

Grunnleggende torsdag

Avløp linjene som tjenesten ditt baderomsinventar hver har det som kalles P-feller, som kreves av avløp koder for å hindre kloakken gasser fra innstigning din hjem. Brukte vann fra dusj og toalett passere sluk og P-feller og videre langs avløp linjer til kloakk linjer. Avløp systemet vil fortsette å fjerne brukte vann fra bad fixtures uten sikkerhetskopier så lenge alle avløp, P-feller, avløp linjer, og kloakk linjer forblir uhindret.

Bad avløp problemer

Dusj avløp er ofte tette med hår og såpe rester. Toaletter bli tett fra utilstrekkelig rødme og utenlandske objekter som enten ikke løses, for eksempel papirhåndklær og hygieneprodukter eller store gjenstander som finner veien inn i toalettskålen, som leker og personlige elementer som kammer og børster. Imidlertid avløp tresko i dusjer og toaletter er ikke den virkelige årsaken til toalett oppbakking opp i dusjen. Problemet viser tette videre ned systemet, som i avløp linjer eller i kloakksystemet selv.

Kloakk System blokkering

Brukte vann fra Badet fixtures er til slutt avsatt i kloakksystemet, som består av din egen septiktank eller utendørs rørene som avløp til kommunalt avløp systemet. Feil i kloakksystemet, for eksempel pipe blokkering fra rusk og tree røtter, tette septik eller septisk drainfields at bli over-mettet overdreven avløpsvann inndata, regn eller feil, vil føre til sikkerhetskopier i avløp systemet ditt hjem. Dette hindrer skikkelig drenering, fører til indre Systemsikkerhetskopier.

System Backup resultater

Problemer med ett eller begge interiør drenere rørene og utvendig avløpssystem er blant årsakene til toalett sikkerhetskopierer til en dusj. Stuper toaletter og fjerne blokkering fra P-feller vil ikke løse problemet for et toalett sikkerhetskopierer til en dusj. Blokkering i drenere rørene kan fjernes med avløp skruene til "snake ut" tresko. Skruene er også nyttige i utvendig kloakk linjer for å fjerne trerøtter og rusk. Men septiktank reparasjon kan kreve skylle ut septisk pumper og tanker, reparere pumper og ventiler, eller drainfield seg selv krever reparasjon. Alle reparasjonene er best overlates til kvalifiserte rørleggere, septisk reparasjon oppdragstakere eller selv kommunale avdelingen.