Hva er årsakene til svarte flekker på Maple Tree blader?

February 1

Hva er årsakene til svarte flekker på Maple Tree blader?

Få trær kan holde et lys til majestetiske form av en stor lønn i landskapet, spesielt i løpet av høsten når disse utsmykkede trærne viser deres levende høstfarger. Avhengig av individuelle variasjon, kan lønn trær vokse modne høyder på 60 til 100 fot. Flekker på lobed bladene er et symptom på sykdom.

Leaf Spot sykdom

Leaf spot sykdommer er de vanligste sykdom forholdene i lønn trær. Coniothyrium, Sphaceloma og Diplocarpon er noen typer sopp arter ansvarlig for svart leaf spot sykdom. Svart leaf spot sykdommen vanligvis oppstår i maples under fuktig, kjølig vær og er mer vanlig i trær som vokser i skyggefulle steder.

Symptomer

Svart flekk sykdommen påvirker vanligvis de yngre bladene og de som bare begynner å åpne. Stedene kan først vises i nyanser av brun eller rød, gradvis snu svart som sykdommen utvikler seg. Punktene kan være flat eller hevet og kan forårsake hull i berørte bladene. Svart flekk sykdommen kan oppstå i klynger av tilstøtende blader, men sjelden påvirker hele bladverket.

Betraktninger

Oftest er svart blad sted ikke en trussel mot helsen til lønnetrær. Luftfuktighet og fuktighet er de viktigste årsakene til fungal sykdommer i maples. Selv om flekker kan avskrekke fra utseendet på bladverket, forsvinner sopp vanligvis etter tørrere Vær erstatter de fuktige forholdene som er ansvarlig for utseendet av svart blad flekker. Vanlig raking vil beskytte området under maple som klart og tørr som mulig, redusere sjansene for soppinfeksjoner som svart leaf spot.

Behandling

Selv om sjeldne, kanskje svart leaf spot vedvarer og spredt over flertallet av lønn treets blader. I dette tilfellet hjelper en soppdreper formulert for bruk på løvtrær løse problemet. Den beste tiden å bruke soppdreper spray er en rolig, tørr dag. Nedbør innen 24 timer av soppdreper programmet kan skylle bort produktet før den har tid til å jobbe. Etter å behandle en maple med soppdreper, beskjære bort overfylt grener for å lage selv luftstrømmen rundt bladverket og redusere tilsynekomsten av soppinfeksjoner.