Hva er årsakene til stinkende kloakk linjer?

May 4

Hva er årsakene til stinkende kloakk linjer?

Få ting er verre enn å ha en stygg lukt stige opp gjennom ditt og ble utnevnt til huset. Det kan være irriterende og forvirrende og pinlig hendelse, ikke bare lukten og opprydding, men også fordi det har flere ulike årsaker som kan være vanskelig å fastslå. Se etter flere ting som kan hjelpe deg og din rørlegger fastslå hva gjør forferdelig lukt.

Feil rent ut Plug

Hvis du fastslår at kilden til lukt i sluk i kjelleren, er skyldige ofte en feil rent ut-plugg. Rent ut støpselet, eller jord vent, er en enhet som blokkerer kloakken gasser som stiger opp gjennom rørene. En feil rent ut plugg kan faktisk være gode nyheter for et hus fordi det er relativt billig og mindre tidkrevende å reparere forhold til en full erstatning av kloakk linjer og septiktank.

Skadet rør

Kloakk rør kan også begynne å lukter fordi de er skadet og lekker. Kloakk rør som sprakk på grunn av kulde eller høytrykk vil lekke noen av innholdet. For å diagnostisere dette problemet, må din rørlegger Utfør en lekkasjetest på din rør å se nøyaktig hvor lekkasjen er. For å reparere den må rørlegger du lapp røret eller erstatte den.

Hus-til-Tank blokkering

Hus-til-tank blokkering er en vanlig årsak til stinkende kloakken linjen. Innløpsrøret koble septiktank eller kloakkledninger til huset kan bli tett med avskum, som er et skummende lag på toppen av kloakk. Hvis dette skjer, septiktank må dreneres og avskum bør fjernes. Innløpsrøret kan også være gjennomboret av en treroten, i så fall roten bør kuttes og røret skal være forseglet.

Tank-å-feltet blokkering

Et problem et sted mellom absorpsjon septiktank og jord kan også være rotårsak av stinkende kloakk rør. Enten septiktank uttaket, linjen går til tanken til feltet eller selve absorpsjon feltet kan kobles. Dette problemet forekommer også gjennom store bassenger av kloakk i gården, i tillegg til stinkende rør. En tank-å-feltet problem kan være dyrt og tidkrevende å løse.