Hva er årsakene til Peeling maling på betong?

September 10

Maleri kan du kle opp eller endre utseendet på betong vegger, gulv og strukturer, både innenfor og utenfor huset. Ikke bruker riktig maling, eller ikke bruker maling riktig, vil føre til at malingen å skrelle av betongen senere, betyr du må male betongen over.

Uriktig maling

Du må bruke en maling primer utformet for å overholde betong og overleve den miljømessige ekstreme utendørs Hvis betongen er utenfor huset ditt. Primere og maling som er merket som "designet for binding med betong" ofte krever mer tid å kurere på sement versus maling du bruker på tre, gips eller gips inne i huset ditt. Følg instruksjonene på de maling og primer beholderne for å unngå peeling i fremtiden.

Fuktighet

Vann kan sive gjennom betong gulv eller vegger, spesielt kjellervegger som har jord på den andre siden. Som fuktighet bygger i jord, begynner det å presse gjennom det porøse indre av sement før den kommer i kontakt med maling. Vannet skaper en barriere mellom maling og betong, betyr malingen ikke lenger følger og så det begynner å skrelle. Du må skrape av maling hvis fuktighet som forårsaker problemet, og bruk en vanntett maling som er laget for bruk med betong å unngå fremtidige problemer med peeling.

Skitne betong

Som andre overflater som tre, betong må være fri for smuss og andre forurensninger før du bruker primer og maling. Tilstedeværelsen av rusk mellom betongen og maling forårsaker malingen til å ikke følge riktig, fører til at malingen peeling av betongen. Bruke oljer i sement gulvet kan forlate et lag olje som hindrer at malingen liming riktig. Bruke en sandblaster eller en kjemisk renere utformet for betong bidrar fjerne forurensninger, før du starter.

Betong forbehandling

Det konkrete overflate må være tøffe nok til riktig obligasjon med maling og primer. Glatt betong forårsaker malingen til å skrelle av senere, med mindre du grov opp sements overflaten først. Det konkrete overflate føler minst 120-korns slipepapir for maling for å overholde riktig, ifølge maling selskapet Sherwin Williams. Hvis din betong føles for, kan du bruke en etsing løsningen til betongen.

Temperatur

På hver beholder av betong primer og maling gjør produsenten anbefalinger for ideelle forhold når du bruker produktene på betongen. Hvis temperaturen på betong overskrider Anbefalt minimum eller maksimum temperaturen på malingen beholder, vil maling ikke følge riktig sement.