Hva er årsakene til mugg inne en Toalett Tank?

August 10

Hva er årsakene til mugg inne en Toalett Tank?

Mens rengjøring på badet en dag, du kanskje merke til noen svarte eller hvite flekker vokser i toalett tank. Vises ufarlige, du tørke bort flekkene og fortsette med din rengjøring rutine. Hva du så vokser i toalettet var mugg. Mugg er vanligvis en ufarlig form av mold, men det kan være giftig. Mugg vokser på badet så lenge miljøforhold er rett.

Beskrivelse av mugg

Mugg er identifisert som en hvit, grønn eller svart vekst som produseres fra mold. Det vises pulveraktig eller fuktig, og vanligvis vokser i klynger. Mugg er stand til å vokse på ulike overflater, forholdene er rett. Mugg ofte har en muggen lukt og forårsaker allergi-like tegn ved innånding. Hvis ikke behandles, forårsaker innånding av muggsoppsporer alvorlig sykdom, spesielt i de med eksisterende luftveis- eller immun forhold.

Årsakene til mugg

Mugg vokser i forhold som er fuktig, mørk og har lite luftsirkulasjon. Slik steder inkluderer kjellere, crawlspaces, skap, vegger, tepper og bad. Deres vekst er forårsaket av hendelser som avløp lekkasjer, fuktighet og kondens. Mugg veksten er optimal mellom 75 og 85 grader Fahrenheit. Den vokser lett i toalett akvarier på grunn av den konstant tilgangen til vann og mangel på ventilasjon og lys. Hvis ikke intervenerte, fortsetter mugg å vokse i toalett tank.

Hindre mugg vekst

Hindre vekst av mugg i toalett tank med blanke tanken ofte med et mugg remover produkt eller blekemiddel. Det er viktig å holde badet tørr, så bruke avtrekksvifte eller åpner et vindu mens du dusjer, eller når rommet er fuktig. Så lenge du holder luften sirkulerer på badet når fuktighet, vil mugg ha en vanskelig tid vokser.

Mugg fjerning metoder

Hvis mugg vokser i toalett tank, skrubbe den av med blekemiddel eller mugg remover. Selv om du ikke kanskje kunne drepe noen ganger giftige spores at mold skaper for å reprodusere, kan du forhindre spredning av levende mold og mugg med slike produkter. Mens rengjøring, bruk gummihansker, et ansiktsmaske og briller å unngå innånding av mugg.