Hva er årsakene til mugg i gamle kjellere?

December 22

Mugg er et vanlig problem i kjellere. Det er stygg, kan skade avhandlinger og bøker blir lagret i kjellere og kan forårsake helseproblemer. Det er flere grunner mugg vokser i kjellere.

Kondens

Kjellere har ofte utsatt vannpiper med kondens på dem. Siden fuktighet hjelper mugg vokse, er kondens på kjeller rør mugg problemer verre.

Vinduet lekkasjer

Kjellere som har windows er mer sannsynlig å ha lekk windows enn resten av huset, siden kjellere ikke brukes og vedlikeholdt så mye. Vinduet lekkasjer la i fuktighet, som hjelper mugg vokse.

Dårlig ventilasjon

Kjellere har ikke så mange dører og vinduer som de fleste rom i et hus, som betyr at fuktighet kan overlappes i rommet. Ifølge Centers for Disease Control bidrar fuktighet til mugg vekst.

Temperatur

Ifølge Centers for Disease Control nettsted er kule overflater mer sannsynlig å vokse mugg og mugg enn varme flater. Derfor vokse kaldt kjellere mye mugg.

Mørk

Kjellere har ofte mindre naturlig lys enn resten av huset, som gjør en mugg-vennlig miljø. Ifølge Allergyconsumerreview.com, kan UV-lys forhindre mugg og mugg.