Hva er årsakene til lukt i badekar?

March 4

Hva er årsakene til lukt i badekar?

Når slogging gjennom en lang dag, kan tanken på et avslappende bad i badekaret være det eneste som holder deg gående. En dårlig lukt som kommer fra badekaret kan ødelegge alle dine planer for avslapping. Bli kvitt lukten, finne årsaken til lukt og fjern den.

Tresko

Tresko kan gjøre mer enn å lage din Badekar avløp langsomt; de kan også gjøre det lukter ille. Hårstrå bli fanget inne i drainpipe og opptre som en netto, fangst såpe, hudceller og annet organisk materiale i stedet for å la det passere rørleggerarbeid. Bakterier kan mate på de fanget partiklene, opprette en sur, råtten lukt. Mold er også et problem i tette rør. Utgivelser en tykk, muggen lukt. Så lenge tresko sitter i badekaret ditt avløp, så vil lukten.

Kloakk gass

Hvis lukt i badekaret er mer som en kloakk, er den sannsynlige årsaken kloakk gass. Det vises vanligvis i badekar som ikke får mye bruk, som et gjestgiveri eller et gjestebad. Badekaret i drainpipe kobler til kloakksystemet. Drainpipe inkluderer en kurvet del kalles en felle, som vanligvis er fylt med vann. Vannet tetter av de drainpipe, hindrer at kloakk gass oppbakking opp røret og ut gjennom avløpet. Hvis badekaret ikke er brukt i lange perioder, fordamper vannet i fellen, gir den foul-smelling gass gratis inngang til hjemmet ditt.

Fjerne lukt

Bli kvitt tette vil bli kvitt lukten. Start ved å helle en fjerdedel kopp natron i avløpet. Følg det med 1 kopp hydrogenperoksid. Sammen, skum og arbeide tresko løs. Hydrogenperoksid dreper bakterier og mugg og spiser organiske deler av tresko. Vente 30 minutter, og hell et par kopper kokende vann å spyle vekk de siste gjenværende bitene av tresko. For å blokkere kloakk gass fra innstigning din hjem, rettferdig løpe den badekar tappekran i 10 til 15 sekunder, sender nok vann til drainpipe fylle fellen og forsegle av røret fra kloakk.

Betraktninger

De fleste badekar tresko er forårsaket av hår som er vasket ned et avløp etter en dusj eller et badekar. For å forhindre tresko, plass en mesh avløp vakt i munnen av avløpet fange hår før det kan komme inn i røret og forårsake problemer. Rense vakten hver gang badekaret brukes. For å holde kloakk gass ut, sikre de drainpipe felle forblir full av vann. Kjøre kranen annenhver uke for å erstatte alle vann det kan har fordampet.