Hva er årsakene til kjelleren flom?

November 7

Hva er årsakene til kjelleren flom?

Kjellere kan flom for en rekke årsaker. Det er viktig å finne ut årsaken til kjelleren oversvømmelser problemer slik at du kan reparere arbeid og beskytte ditt hjem fra ytterligere skade. Det er flere situasjoner i eller rundt hjemmet ditt som kan føre til oversvømmelser, og at hvis fast, kan avskrekke fremtidige problemer. Ikke utsette. Vil du unngå denne situasjonen før mold blir et problem.

Nedløpsrør, takrenner og dårlig taket drenering

Ikke installert nedløpsrør og takrenner og dårlig taket drenering er noen av de vanligste årsakene til kjelleren flom. Hvis du oppdager vann siver i fra området der du har en downspout, for eksempel vil justere den tut slik at det viser fra huset.

Høyde og plasseringen av huset

Huset er en annen faktor i kjelleren flom. Hus på bunnen av en bakke, eller de under base flommen høyden blir utsatt for kjelleren flom, spesielt i regntiden. En løsning for dette er å få en heis pumpe installert i gården, eller en sump pumpe for kjelleren.

Grunnvann drenering

Dårlig grunnvann drenering er en annen sak som kan føre til en våt kjeller. Du kan ha jord som er ikke godt luftet, underjordiske avløp som blokkeres av røtter eller tett eller har en tilstøtende plen som forårsaker overflødig. For å bøte på dette, må du fastslå årsaken.

Avløp og kloakk problemer

Sprukket vann og kloakk avløp linjer kan forårsake flom i kjelleren, kan en stiftelse som er sprukket. For sistnevnte, reparere åpenbare feilene og Påfør et lag med betong tetningsmasse å redusere fukt.