Hva er årsakene til hull i blader på Epletrærne i Minnesota?

February 3

Vokser epler i Minnesota krever dyrkere hindre skadedyr infestation og sykdom jeopardizing sine beskjære. Skadedyr og sykdom skade epletrær, å sette hull i blader og ødelegge treets integritet. Minnesota apple dyrkere benytter en rekke kulturelle metoder å sikre en kvalitet innhøsting.

Apple streikebryter

Apple streikebryter er en sopp som invaderer epler. Det er den største marerittet for Minnesota apple dyrkere, ifølge University of Minnesota. Sykdommen påvirker blader og frukt. Brune flekker på bladene. Som sykdommen utvikler seg, forårsaker hull å utvikle før bladet til slutt svekker og faller. Knivrisp også tilsynelatende frukter. Plante sykdom-motstandsdyktig apple tre varianter, som honning skarp, beskyttelse mot apple streikebryter. Bruk soppmidler varianter utsatt for sykdom, som McIntosh, velstående og State Fair.

Svart Rot

Selv om sjeldne i Minnesota, produserer svart råte lesjoner på bladene. Syke trær og svekket av tørke er mer utsatt. Sykdommen er tydelig når tan hull med lilla kantlinjer vises på blader og frukt har misfargede ringer, som indikerer råtten vev under skallet. Svart råte kan også påvirke treets grener og stammen i tid. Fjerne skadede blader og frukt unngå fremtidige infeksjoner.

Larvene

Larvene spiser blader av epletrær, som forårsaker hull i bladene. Sommerfugler Larvene er spesielt problematisk til Minnesota apple bøndene i mai og juni. I tid, kan Larvene skade treet og svekker avlinger med mindre deres er forhindret. Bruke en pest repellant på tidlig-spirende blader som snart eller umiddelbart etter grønn vev synes å holde Larvene bort. Minnesota Department of Agriculture anbefaler å behandle trær med en repellant hver 10 dager i løpet av mai når Larvene oppdages.