Hva er årsakene til flekker på utvendig Stucco?

October 6

Hva er årsakene til flekker på utvendig Stucco?

Stukk er en veggkledning som vanligvis finnes på utsiden av hjem. De fleste stukk er lys i farger. Det kan bli farget, og disse flekker kan være opplagt. Slike flekker kan være forårsaket av skitt, sot, fett, mold, mugg eller rust. De fleste av disse utvendig stukk flekker kan fjernes med vaskemiddel og en høytrykksvasker på en lav innstilling. Andre stucco flekker, som mold flekker, kan ha mer alvorlige underliggende årsaker og krever reparasjon av den ytre stukk.

Fettflekker eller skitt

Smuss og fett flekker er de vanligste flekkene på utvendig stukk. Den primære årsaken til disse flekker blir altfor tett i nærhet til andre objekter eller regn. For eksempel en innkjørsel kan være for nær stucco, resulterer i fett flekker fra kjøretøyer overføres til stukaturen. I smuss kan flekker, trær, busker eller hager være gjerningsmannen. Dette er spesielt kjent hvis et sprinkleranlegg ligger nær den ytre muren, skitt og vann til det og forårsake flekker. Smuss og fett kan lett spores på stucco hvis det er nær bakken, og regnet kan forårsake skitt og fett å sprute opp på den ytre overflaten.

Rustflekker

Rustflekker er også vanlig på utvendig stukk. De kan være forårsaket av rust kommer fra nærliggende metallgjenstander som vent dekker eller gitre. Hvis den ytre stukk syntetiske og består av lag av skum bord med stukk belegg, kan stenderne brukes til å sikre styrene være rusten under, fører til rust flekker på overflaten av veggen. Hvis stukk ikke syntetisk, kan underliggende ledninger fortsatt rust og forårsaker overflaten flekker.

Mold eller mugg flekker

Mold eller mugg flekker kan vises på stucco hvis den blir våt og ikke tørr riktig på grunn av et objekt for nært til eller rundt. I verste fall, blir syntetiske utvendig stukk mildewed som resultatet av en intern lekkasje, forårsaker alvorlig mold problemer som kan påvirke den strukturelle integriteten av hjemmet.

Sot flekker

Skorsteiner laget av stukk ofte utvikle sot flekker. Disse flekker ser svart og fet og kan være vanskelig å fjerne, krever spesialisert rensemidler. Griller kan også forårsake sot flekker på stucco hvis de er i nærheten av veggen.