Hva er årsakene til et hull i bunnen av et tre?

September 23

Finne et hull i bunnen av din tree kan være alarmerende. Men før du panikk, forstå at trærne har stor forsvarssystemer som hjelper dem gro.. Selv om hullet ikke vil forsvinne, vil det helbrede. Din største bekymring er hvorvidt hullet vil gjøre treet usunn og hindre fremtidige skader. Du bør også kontrollere at fremtidige hull ikke utvikle, som er ganske enkel når du vet hva som forårsaker dem.

Mekanisk skade

Den mest sannsynlige årsaken til hull i bunnen av et tre er mekanisk skade, trolig av en gressklipper eller Luke trimmer. Når skadet, er treet åpen for forråtnelse, som kan spise bort på wood, forårsaker hull. Cankers kan også lage hull, men de er vanligvis forårsaket av mekaniske skader. Cankers er forårsaket når sopp angir treet. På dette punktet, er den eneste grunnen til at du bør fokusere på hva forårsaket det å forhindre det skjer igjen. Når et tre er skadet eller utviklet en forderve, behandling er det samme.

Vurdering

Den største bekymringen når hull form på trærne ikke er at hullet vil drepe treet, men at det vil gjøre det usunn. Hull vil gjøre treet mer sannsynlig å bryte i en storm eller om vinteren. Hvis treet er stort og nær strukturer, har en profesjonell arborist vurdere skaden. Siden trær vokser fra toppen, vil hullet forbli på samme avstand fra bakken uansett hvor høy treet blir. En arborist kan anbefale fjerne treet eller noen måte å gi ytterligere støtte.

Betraktninger

Felles behandling for hull pleide å være å fylle dem med sement. Dette anbefales ikke fordi det gjør mer skade enn godt. I stedet hullet skal stå alene. Hullet kan fylles med utvidbart isolerende skum, men dette vil ikke hjelpe treet og kan bli rotete. Hvis du er bekymret med vannet samle i hullet og avl mygg, enten tappe vannet eller legge til en mygg larvicide.

Behandling

I stedet for fylle hullet, er den beste behandlingen for treet stress reduksjon. Ved å redusere noe som kan svekke treet, du hjelpe den helbrede. Begynn med å legge tre mulch rundt foten av treet. Mulch vil drepe alle gress eller ugresset som vokser i nærheten av treets røtter som kan konkurrere for næringsstoffer. Mulching hjelper også fremtidige skader fra gressklippere. Vann treet i tider med tørke slik at det blir minst 1 tommers vann hver 10 til 14 dager. Ikke gjødsle det. Hvis nødvendig, og deretter bruke gjødsel lav i nitrogen. Legge til nitrogen fremmer rask ny vekst, som vil ta næringsstoffer og energi fra helbredelsesprosessen.