Hva er årsakene til en lekk tak i en blokkleilighet?

June 29

Hva er årsakene til en lekk tak i en blokkleilighet?

Tak lekkasjer kan være en langsiktig frustrerende problemet i leilighet. Ofte forårsaket av feil avløp i andre leiligheter, kan lekkasjer stamme fra en rekke andre kilder og har flere årsaker også. Lær om årsakene til leiligheten lekkasjer slik at du og andre leietakere kan arbeide mer effektivt med utleier å løse problemet.

Taket problemer

Flere leilighet management publikasjoner identifisere taket som den hyppigste leilighet tak lekkasjer. Selv en liten sprekk i et tak dekker eller belegg kan la vannet sildre i, etter et rør eller en stråle til taket. En langvarig tørr spell og lekkasje stave foreslår taket som kilden til problemene dine. På grunn av området involvert, kan sporing og stoppe taket lekker ta mer enn en prøve.

Andre utvendig problemer

Tror ikke-taket vann problemer hvis lekkasjer pleier det meste på utvendige vegger og tak kanter. Tette drenerer er et hyppig problem, som er skadet takrenner. Murstein eller stein bygninger trenger små sprekker eller manglende biter av mørtel erstattet, ofte kalt repointing, regelmessig å hindre tak og vegg lekkasjer.

Innendørs lekkasje årsaker

Ikke bare innendørs VVS, men vannrør, sel og fliser kan være kilden til lekkasjer fra en leilighet til en annen. Dusj rør kan være solid, men flis Injiseringsmasse må erstatte. Liten, vedvarende lekkasjer kan reise noen avstand ovenfra, kjører langs bjelker eller rør før drypper ned, så ikke alltid tilskrives leiligheten rett over lekkasjen. Leietakere bør derfor være imøtekommende til avløp inspeksjoner selv om taket av leiligheten nedenfor er tørre.

Leietaker problemer

Massive lekkasjer forårsaket av andre leietakere sannsynligvis skjer på TV mer enn i virkeligheten. Anta, når du kontakter overhead leietakere om lekkasjer, at de er så forsiktig og respekt for egenskapen som du er, med mindre du har klare bevis for det motsatte. Lekkasjer kan komme fra nok kilder at skaper friksjon med naboer er unødvendig.