Hva er årsakene til en Air condition-systemet fryser opp?

November 28

Hva er årsakene til en Air condition-systemet fryser opp?

Fordi klimaanlegg er utformet for avkjøling, vil alle faktisk prøver å fryse opp. Det er AC systemets design som hindrer at dette skjer til noe i design mislykkes, inkludert blokkerte luftstrøm, lav kjølemediet eller lav lufttemperatur. Andre faktorer kan føre AC frysing, og noen kan bare bli korrigert av en servicetekniker. Ved at systemet repareres, er i en alder av systemet en viktig faktor.

Luftstrømmen blokkert

De to vanligste årsakene til blokkerte luftstrømmen er skitten luftfiltre og underdimensjonere kanaler i sentrale systemer. En skitne filteret begrenser luftstrømmen, som gjør kjøling spolen temperatur å slippe under frysepunktet. Erstatte filteret månedlig vanligvis forhindrer dette problemet. Underdimensjonere kanaler vil også føre til at systemet å fryse fordi det begrenser også mengden luft strømmer gjennom kjøling spolen.

Lav kjølemediet

Hvis kuldemedium systemet ikke belastes riktig, systemet vil funksjonsfeil fører ikke bare til dårlig kjøling produksjon, men også fryser opp. I noen tilfeller skyldes dette en lekkasje i kjølevæske linjene. Vibrasjon forårsaker rør mot andre deler, åpne ventiler eller løs innredning kan alle føre disse lekkasjer. Lekkasjen kan være så liten at du ikke ser tegn på kjølevæske olje søl, og bare sertifisert servicepersonell kan teste og lade systemet.

Utendørs temperatur

Hvis natt temperaturer droppe for lavt, AC systemet vil ikke fungere riktig og fryse opp oppstår vanligvis. De fleste enheter fungerer ikke bra i temperaturer under 60 grader Fahrenheit og bør slås av i disse tider. En "omgivelsestemperatur" kontroll kan installeres slik at enheten skal fungere i temperaturer, men sparer energi ved å slå den av er en bedre idé.

Interne problemer

Hvis ingen av de ovennevnte problemene er tydelig, kan du ha en alvorlig intern sak som vil kreve en sertifisert oppvarming og avkjøling ekspert. Over tid, fordamperen coil vil bli skitten, og du vil begynne å langsomt mister luftstrømmen til enheten fryser. En vifte motor ikke kjører riktig hastighet – eller ikke i det hele tatt - er en annen årsak til frysing. Noen ganger motoren kan bruke midlertidig, eller en dårlig stafett føre den til å starte en gang men ikke neste. Hvis kompressoren kjører og viften ikke er, har du funnet den viktigste årsaken til at AC fryser opp. Spolen vil fryse Hvis kompressoren går uten fordamperen viften kjører, eller is kan bygge opp nok til å hindre at viften å slå. Hvis termostaten mislyktes og aldri slår kompressoren, vil dette føre AC frysing problemer også.