Hva er årsakene til dryppende kraner?

March 17

De fleste dryppende kraner kan lett løst problemet er tatt raskt. Som dryppe fortsetter, vokser den til det blir en liten, jevn strøm av vann. Kontinuerlig vannstrømmen gjør mer skade og problemet blir verre.

Skiver, pakninger og O-ringer

Den viktigste årsaken til små lekkasjer er defekt skiver, pakninger og o-ringer. Som plastikk eller gummi blir gamle, det blir stive og noen ganger sprekker. Som det blir lite fleksible, vises små lekkasjer og drypper. En dryppende kran er lett å reparere på dette punktet, bare fjerne og erstatte leaky vaskemaskinen.

Mineral Buildup

I områder med hardt vann, mineraler innskudd på innsiden av kranen og hindre selene og ventiler i fungerer. Hvis du stadig rense bort mineralforekomster i dusjen og badet, forvent å danne i kranen også. Disse innskuddene kan renses bort ved å ta kranen fra hverandre og skrubbing delene med eddik for å fjerne mineralforekomster. Sett skiver og o-ringer samtidig, hvis de viser tegn på slitasje.

Korrosjon

Korrosjon er en langsom, naturlig prosess, men det er vanligvis ikke et problem når vannet fortsetter å gå der det skal. Liten drypper tillate korrosjon inne kranen, skaper en større lekkasje. Når lekkasjer har nådd dette stadiet, må fastrustede deler byttes. Disse lekkasjer kan normalt forebygges ved å feste små lekkasjer umiddelbart.