Hva er årsakene til dårlig drenering i en vask & toalett?

October 22

Vask og toalett er to av mest brukte apparater i hjem, som kan være utsatt for en rekke problemer inkludert langsom drenering. En langsom-drenering vasken eller i toalettet kanskje ikke kunne håndtere en normal mengde vann og kan være utsatt for å bli fylt med vann eller overfylte. Bad vask og toalett drenering kan skyldes flere underliggende problemer.

Tette drenerer

En av de vanligste årsakene til dårlig drenering i badekar, vasker og toaletter er tette avløp og rør. Over tid, såpe avskum, hår, støv og andre materialer kan akkumuleres i en avløp og rør, som kan begrense strømmen av vann, kan det føre til at vannet vil akkumuleres i vasken, toalettskålen eller badekar. Ved toaletter, kan dårlig drenering være forårsaket av forsøk på å tømme mye papir samtidig eller andre objekter. Tresko avløp og rør kan ofte løses ved å stuper avløpet eller en kommersiell drain rengjøring produktet for å tømme avløp.

Mekaniske problemer

Hvis en vasken eller i toalettet opplever mekaniske problemer, kan det føre til avløp sakte. For eksempel hvis stopperen på en vask ikke pop som det skal, kan det ikke være nok plass til vannet renne effektivt. Tilsvarende, hvis flyte ballen i et toalett tank ikke er justert til riktig nivå, kan at toalettet ikke tømme som den skal.

Septiktank feil

Boliger i fjerntliggende områder kan ikke ha tilgang til et stort avløpssystem og kan gjøre bruk av septik-systemer for å behandle avløpsvann. Ifølge North Carolina State University, septisk systemene er utviklet for å håndtere bestemte mengder avløpsvann og hvis vannforbruket overstiger beløpet en system er utviklet for det kan føre til at systemet ikke, som kan føre til treg drenering i vask og toalett i hele hjemmet.

Betraktninger

Forebygge problemene som fører til dårlig toalett og vask drenering kan være enklere enn å korrigere problemer når de oppstår. Bruke en avløp sil for å fange rusk som hår, vil mat og andre som kan føre til tresko forhindre langsom drenering. Spare vann i hjem bruker septisk systemene kan redusere sjansene for overtaxing systemet.