Hva er årsakene til brun Tips om grønne blad planter?

September 28

Det er en rekke årsaker til brune flekker på grønne blad planter. Disse kan inkludere sykdom, insekter, dehydrering eller en kombinasjon av tre. Du kan bedre utseendet til planter ved å vite hva du skal se etter.

Sykdom

Planter er utsatt for flere sykdommer, bakterier og virus. Noen sykdommer som kan påvirke planter forårsaker dem til brun er tips blight, phyllosticta leaf spot, anthracnose og jern chlorosis.

Insekter

Insekter kan også forårsake browning tips ved å ta mye nødvendig næringsstoffer fra anlegget. Whiteflies og bladlus er to typer insekter som til slutt årsaken browning av blader. Skalaen er et annet insekt som fører til utseendet på brun blader, når det du egentlig ser er en stor samling av veldig små insekter.

Dehydrering

Bladene av anlegget kan også bli brun hvis anlegget har gått uten vann. Vann er nødvendig å holde plantene hydrert, sunn og grønn.

Mangel på næringsstoffer

Mangel på oksygen stunts fotosyntese prosessen nødvendig av plantene for å overleve. Også behov er karbon- og nitrogen sammen med 13 andre næringsstoffer fra mineraler. En plante vil først mister sin farge og deretter dø uten riktig næringsstoffer.

Løsning

Løsningen for mange av disse problemene er godt anlegg omsorg. Kjøp ikke planter som synes å være usunn, visnet eller brun. Sjekk din næringsstoffer og pH nivåer ofte. Vet hva slags jord og miljø er nødvendig for anlegget å trives. Se opp for insekter og, om nødvendig bruke plantevernmidler så snart du oppdager en insekt invasjon.