Hva er årsakene til Brown & skyet godt vann?

September 6

Skitne godt vann kan være en helserisiko og kan være en indikasjon på at skade er gjort til brønnen. Å ha skitne vannet renner gjennom hjemmet for en lengre periode kan også forårsake omfattende ødeleggelser på en home varmtvannsbereder, kraner, kraner, dusj heads og alt annet som bruker vann.

Vel filtrering

De fleste brønner trenger en slags filter for å rense vannet slik at det anses enten rent nok å drikke eller ren nok til å bade i. Vann som kommer godt brun eller svart, kan filtreres til perfekt renhet med nok filtrering. Det er fire grunnleggende typer filtrering. Karbon filtre er de vanligste. De er like bassenget filtre i utseende. Myke enheter mykne vann og også fungere som et filtreringssystem. Ultaviolet filtre blir også vanlig sted. Dette filteret skyter en ultaviolet lys i vannet, drepe bakterier og parasitter. Omvendt osmose systemer er også blitt mer vanlig. De er de mest effektive for rengjøring vann, men kan være kostbart å installere.

Naturlig skittent vann

Når en ny godt er gravd er det ikke uvanlig å finne at akvifer som er banket inn har skittent vann i den. Dette betyr vanligvis at det er lite som kan gjøres for å rense vannet unntatt filtrering. Vannet får vanligvis stadig renere under først månedene av bruk, som alle sediment hisset opp ved å grave de godt ro eller blir vasket bort.

Vel hule

Brønner med rent vann kan begynne å skyte skittent vann uten provokasjon. Den største bekymringen er at en vegg inne akvifer kan ha kollapset. Hvis kranene starter skyte ut veldig mørk vann eller gjørme, er det mulig at en kollaps oppstod, dekker pumpen. Dette kan være kostbart å rette, og godt spesialist bør kalles umiddelbart. Det er trolig koste mindre hvis spesialist sendes umiddelbart til å vurdere og korrigere problemet.

Skyet og stinkende vann

Det er vanligvis bare to årsakene til skyet eller foul-smelling godt vann. Det er oftest skyldes manglende bruk, når hjemmet er ledig for en uke eller mer. Bakterier kan bygge opp i rørene forårsaker lukt eller skyet vann. Hvis huset har vært opptatt, kan problemet skyldes at noe nytt har angitt Grunnvannsspeilet eller hjem varme eller sisternen. Vel og vann system må behandles med en liten mengde blekemiddel. Er avhengig av størrelsen på akvifer. Vel spesialist bør konsulteres for å bestemme mengden av blekemiddel å bruke godt og rør.