Hva er årsakene til bølgete utvendig Helvetesild & vegger?

March 7

Bølgete yttervegger og grus tak kan være forårsaket av noen av gjerningsmannen. Feil rammer eller en svak kryssfiner base er vanligvis årsaken, men feilaktig spikrer kan føre til det samme problemet. Oppmerksom på disse underliggende problemene kan spare deg tid og penger nedover veien. Identifisere og fikse problemene kan forhindre vann infiltrasjon på bølget flekker.

Skjev tre

Mange ganger når en vegg eller taket er innrammet, er innramming medlemmer skjev og vridd. Dette fører til taket rammer å bøye opp eller ned, og det fører veggen innramming å bøye inn eller ut. Når fasader eller terrassebord installeres over disse rammer medlemmer, og bølgete tak eller fasader resultater.

Feiljustert innramming

Når snekkere konstruere vegg og tak framing, noen ganger de ikke dra referanse strenger over utforming etter forskyvning. Derfor terrassebord eller fasader er knyttet til feiljustert innramming, er en bølget utseende lett merkbar.

Svekket strukturell støtte

Svekket strukturell støtte er en annen viktig årsak til bølgete ytterkledning (vegger) og tak. Når rammer medlemmer råte eller subdecking under ytterkledning eller taktekking rots og buer, og de utvendige materialene som fasader og overbygg Helvetesild følge naturlig skadet materialet under. Selv om det er vanskelig å avgjøre hvorvidt det er årsaken, kan det være nødvendig å fjerne noen av ytterkledning eller tak for å finne skyldige.

Defekter i materialer

Defekt fasader og overbygg også forårsaker utseendet av en bølget søknad. Noen ganger ytterkledning som er laget for ekte treprodukter vendinger og buer etter eksponering for regn og sol. Metall og vinyl Fasader er også underlagt ekspansjon og sammentrekning når været er kaldt eller varmt. Denne bevegelsen kan forårsake negler arbeide løs eller til og med skade fasader slik at det vises bølgete.

Installasjon

Ytterkledning må være installert for å hindre at mislykkes i fremtiden. Vanligvis produsenter anbefaler spikrer fasader hver 12 til 16 inches å forhindre bukker av produktet. Produsenter anbefaler også spikrer taktekking Helvetesild hver 12 inches å hindre materialet fungerer løs. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner for installasjon når du installerer ytterkledning eller helvetesild. Fordi ikke alle materialer er installert på samme måte, kan leser instruksjonene før installasjonen hindre installasjon og bølgete aftereffects.