Hva er årsaken til en mugne lukt når rennende vann ned i vasken?

August 13

Hva er årsaken til en mugne lukt når rennende vann ned i vasken?

Årsaken til en mugne lukt i vasken er vanligvis resultatet av bakterier eller sopp vokser i avløpet. Som vannet renner nedover stinkende, presser den muggen lukt ut av avløpet og i hele hjemmet. Imidlertid vil flere metoder fjerne muggen lukt og å holde den i sjakk.

Bakterier og sopp

Et avløp er en mørk og fuktig sted som tilbyr det perfekte stedet for sopp vekst som mold og mugg. I tillegg vil kasserte mat og skittent vann som renner inn i avløpet øke sjansen for bakterievekst. Både sopp og bakterier vil føre en muggen lukt i avløp. Uansett hva årsaken krever fjerne lukten og odor-forårsaker problemet bare noen billige elementer.

Kokende vann

Kokende vann vil drepe bakterier vokser i avløp mens du fjerner lukt. I tillegg hjelper kokende vann feilfri og tømme avløp. Etter at du har brakt en gryte med vann til en byll, forsiktig helle den ned i avløpet. Bruke ovnen hanske beskytte hendene når du flytter potten fra ovnen. Du kan bruke kokende vann så ofte som nødvendig eller sammen med andre metoder.

Hvit eddik

En naturlig væske som fjerner lukt, hvit eddik vil rense dine avløp mens drepe sopp - som mugg og mugg. Hell 1 til 2 kopper hvit eddik i avløpet og vente i 30 minutter. Dette gjør eddik nok tid å eliminere lukt og kvitte seg med sopp. Etter den tillatte tiden har gått, tømme renne i flere minutter med varmt vann. For å holde lukt og sopp på bay, gjenta prosessen en gang i måneden.

Natron

Naturlig slipende bakepulver vil ikke bare skrubbe avløp ren men vil fjerne lukt. Før tømme 1/2 kopp natron i avløpet, kjøre varmt vann i avløpet i to til tre minutter. Dumpe bakervarer brus i avløpet og plassere avløp dekselet på. Etter 30 minutter, skyll avløpet rent med kokende vann. Gjenta prosessen hvis lukt.