Hva er Allium grønnsaker?

March 11

Hva er Allium grønnsaker?

Hvitløk er en som refererer til en type grønnsaker. Begrepet "allium" stammer fra et latinsk ord som betyr "hvitløk." Dette gir et hint om hvilke typer grønnsaker i denne kategorien. Onionlike grønnsaker med grasslike løv, pære røtter og sterke smaker er i gruppen allium vegetabilske.

Løk

En av de mest kjente alliums er løk. Løk var opprinnelig dyrket både for mat og som et antiseptisk, blir brukt i mumifisering i oldtidens Egypt. Løk kommer i farger varianter som rød, hvit, gul og lilla, med hver bidra sin egen smak variant. Løk smak supper, stuinger, salater, kjøttretter, pastaretter og mye mer. Disse grønnsaker vokse underjordiske.

Gressløk

Dette anlegget er mer av en urt enn en grønnsak, men fortsatt faller i kategorien allium. Liten gressløk frø utvikler seg til små lyspærer med lange, grasslike løvverk. I motsetning til løk 's it gresskledd bladverket av gressløk som er høstet for bruk. Bladverket er snipped bort og hakket å bruke som smakstilsetning agent eller pynt på kjøtt-og grønnsaksretter, sauser og fall, i supper eller bakte poteter.

Vårløk

Også kjent som "grønn løk," gresskledd tips av scallion vokser oppå fingeravtrykk størrelse løk pærer. Tips er hakket opp å bli kokt i ulike oppskrifter inkludert supper, salater, dips og pastaretter. Et lite kjent faktum om scallions er at de ikke er en arter av anlegget — de er umodne versjonen av alle typer løk. Smaken av scallions spenner fra mild til søt sterke.

Purre

Disse allium grønnsaker ser ut som en større versjon av scallion, med høye, tykk grønt løv på toppen av tykke hvite ender. Disse plantene kan aldri danne pærer, men vokse opp til 2 fot høye og bli 2 inches tykke. Fungerte som et supplement til poteter, er purre mye brukt i fransk og nederlandsk oppskrifter. I Nord-Amerika er purre også kjent som ramper.

Hvitløk

En urt, hvitløk besitter den sterkeste smaken av alle allium grønnsakene. Brukes til å smaken alt fra pastaretter til salatdressinger, er hvitløk en velkjent favoritt av allium familien. Native til Kina, hvitløk brukes, ikke bare i matlaging, men også medisinske grunner i kinesisk og alternativ medisin praksis. Hvitløk vokser fett pærer som kan inndelt personlige nellik og brukes eller plantet.