Hva du trenger å vite om kutt Cymbidium orkideer

July 7

Hva du trenger å vite om kutt Cymbidium orkideer

Orkideer vokser i en rekke størrelser, farger og miljøer. Av 30.000 arter er Cymbidium orkideer blant de hardiest, med lange gress-lignende bladene og blomsten stilkene. Kutt Cymbidiums er et populært valg for bryllup på grunn av sin skjønnhet, utvalg og lang levetid. De brukes vanligvis i både buketter og tabellen arrangementer. Men du vil bruke din kutt Cymbidiums, kan du regne med en livlig utfoldelse med riktig pleie.

Vase

Plasser endene av orchid stammer under vann, og avskåret tips i 45-graders vinkel. Dette tvinger stilkene å suge opp vannet og gir mer langvarig blomstrer. Sette Cymbidium orkideer i en høy, tunge vase.

Lys og temperatur

Cymbidium orkideer er kjølig vær orkideer og trenger en night time temperatur 60-65 grader. Hold snittblomster i et relativt kjølig sted med indirekte lys før du planlegger å bruke dem i en bukett eller vise dem tabell arrangement. Alle orkideer pleier å visne og vil i lyse, varme solen. De kan noen ganger bli gjenopplivet hvis du senk dem i vann.

Vann

For best visning, holde din Cymbidium orkideer i vann, og endre det daglig. Brukes kommersielle blomst konserveringsmiddel eller sitron-lime soda til å vare så lenge om mulig. Legg noen dråper blekemiddel å holde vannet fra clouding opp.

Hold unna...

Ikke Legg din kutt Cymbidium orkideer nær frukt eller påskeliljer, så de slipper blomst-drapet gasser. Holde snittblomster peiser og oppvarming vents som varm luft tørker blomster og fører dem til vil raskere.