Hva dreper Toxic Black Mold?

November 11

Hva dreper Toxic Black Mold?

Levende områder kan bli farlig når fuktig eller dårlig luftkvalitet blander med sopp Stachybotrys chartarum å danne det som kalles "giftig svart mold." Mens mold kan være en fare, er det flere måter å drepe mold så det ikke tilbake.

Inneholder og rengjøre området

Inneholde spredning. Kutte ned på støv siden spores kan bli luftbårne, spre sopp tidligere upåvirket områder. Et sted som er mørk og fuktighet akkumuleres, er et sted muggsopp kan vokse. Forsegle rommet av bruker plast ark forseglet med tape over noen airways, for eksempel dører, ventiler og andre. Drepe den svarte mold krever at du først rense området. Bruk en lys vannsprut hvis området er tørt. Bruke en såpe blanding for å rense infiserte områder å kvitte seg med så mye mold som mulig.

Natron

Ifølge nettstedet rengjøring Black Mold, er det flere hjem produkter du kan bruke til å kvitte seg med giftig svart mold. Bruke natron tepper. Legg bakepulver over teppet og la den asborb formen over natten. Vakuum det opp om morgenen.

Boraks pulver

Boraks pulver er en effektiv metode for å drepe mold. Ta en kopp kraft for hver en kopp vann til å rense etasjer. Skrubbe den i på små områder. Fjern scummy moldy væske med en vaskeklut, men ikke skyll. Hvis du lar boraks på over natten, vil det hjelpe for å stoppe mold fra å komme tilbake. Gjenta til mold er alle borte.

Hydrogenperoksid

Du kan kjøpe hydrogenperoksid fra de fleste narkotika butikker. Hell i en sprayflaske og dekker infiserte overflaten med væsken. Vent ca 15 til 30 minutter før skrubbing. Hvis du finner mold ikke kommer, kan du prøve en høyere konsentrasjon. Hydrogenperoksid er nyttig for en rekke overflater.

Sitronsyre mikser

To typer sitronsyre basert produktene kan kjøpes på supermarkedet og har fordelen av å være et trygt alternativ til kjemikalier. Grapefrukt seed ekstrakt kan kjøpes i dagligvarebutikker, og du trenger bare 20 dråper pakke til hver kopp vann. Slukke mold og tørk av den med en vaskeklut. Krystallisert sitronsyre er et billig og sikker alternativ. Bruk om en kopp syre for hver en og en halv gallon av vann. La den suge over mold å hjelpe rengjøre mold. Det tar noen skyller å få den av.

Ammoniakk

Ammoniakk er en annen kjemiske alternativ du kan bruke til å drepe mold. Bland ammoniakk og vann i like mengder til en sprayflaske. Spray blandingen på formen, og la det sitte i noen timer før vaske den med vann. Etter bløtlegging den ned, la det tørke. Ammoniakk kan være en farlig når blandet med blekemiddel, så vær forsiktig når du bruker den.

Finne kilden

Rengjøring og bli kvitt svart mugg går bare så langt. Finn ut hvorfor fuktighet er høy nok til å hjelpe oppdrett av sopp. Bruk en fuktighet meter for å finne fuktighet i luften. Ifølge nettstedet giftig svart Mold Info må noe over 55 prosent behandles. Leie eller kjøpe en avfukteren. Hvis området er våt, bruke fans til å tørre området.