Hva dreper svart Mold på tre?

March 9

Svart mold er en sopp som kan begynne å vokse i ditt hjem der det er for mye fuktighet. Fordi den forfaller organisk materiale i naturen, kan det faktisk dårlig tre. Hindre mold vokser ved å redusere fuktighetsinnhold i hjemmet ved å installere en avfukteren og fikse lekkasjer så snart som mulig. Forhindre skade grunn for å støpe ved å drepe det så snart som mulig.

Bleach

Klor er en vanlig ingrediens i mange kommersielle mold rengjøring løsninger. Dette er fordi blekemiddel dreper muggsoppsporer og hindrer dem vokser og gjengivelse. Å bruke det, mix 1 kopp blekemiddel med 1 gallon vann. Bruke den bleike løsningen på treet med en fuktig svamp. La det sitte i noen minutter før blekemiddel løsner mold sporene på veden overflaten. Skrubbe skogen med en skrubbe børste og skyll den med vann. Tørr tre helt for å hindre mold vokser tilbake.

Hvit eddik

Hvit eddik er en naturlig, nontoxic, acid rengjøringsmiddel som du kan bruke til å drepe svart mold. Dette er fordi hvit eddik er en antibakterielle og soppdrepende rensemiddel. Gjennombløt ikke tre helt med eddik, som dette kunne føre til warp. La tre tørr helt på egen hånd. Hvit eddik rester hindrer flere mold vokse der.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er naturlige ekstrakter som også nontoxic og helt naturlig. Noen essensielle oljer som tea tree olje, er i stand til å drepe bakterier som former. Bruke eteriske oljer over bleket mold på tre og la det sitte i noen minutter. Skrubbe mold av og tørk med et papirhåndkle. La viktige oljerester sitte på overflaten for å hindre mold fra vokser tilbake.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er en annen løsning som vil fjerne mold og mugg fra veden overflaten. Så snart den kommer i kontakt med dem, vil det drepe de mold og mugg sporene. For å bruke den, gjelder den svarte mold på veden hydrogenperoksid og la det sitte i noen minutter. Skrubbe den svarte mold helt og tørk med papirhåndkle. Hydrogenperoksid trenger ikke å være skylles med vann.