Hva dreper Sølvkre?

December 15

Ingenting gjør du bekymre renhold hjemme som en pest infestation. Når den pest skjer å være tydelig unlovable Sølvkre, et vingeløse, skjellete, soft-bodied insekt, det er tid til å handle. Utrydde dem fra hjemmet ditt er mye vanskeligere enn du skulle tro. Faktisk, akkurat som kakerlakk, Sølvkre er fleksibel, unnvikende og en ubehagelig påminnelse om behovet for å fumigate. I tillegg det forårsaker mer skade å din hjem enn mange andre skadedyr og blomstrer i varme, fuktige forhold.

Kiselgur

Denne naturlige, sedimentær stein smuldrer i fint hvitt stoff som ligner talkum, og som absorberer fett fra waxy ytre laget av sølvkres exoskeleton når det går gjennom den. Dette fører insekt å dø fra dehydration på grunn av vann press mangel. Kiselgur er ikke giftig for mennesker og dyr, godt egnet for generell husholdning søknad.

Borsyre

Det er to former for borsyre: væske og powder. Flytende borsyre fungerer som en mage gift som vil drepe Sølvkre. Agn Sølvkre ved å blande like deler av borsyre og sukker. Pulver har den ekstra fordelen av dehydrating beskyttende ytre skallet av av Sølvkre hvis det direkte kontakt. Strø pulveret rundt infested området og vakuum det opp noen dager senere. Bruk om nødvendig, men forsiktig rundt barn og kjæledyr.

Insecticidal sjøsprøyt

Selv om denne metoden ikke vil utrydde en hel populasjon, er organisk plantevernmidler effektive i å håndtere personlige Sølvkre. Disse insekter er nattlige og dart tilbake til sine skjulesteder gang oppdaget, så du må være rask og alltid ha spray nær hånd. Det kan også være nyttig å spray infested områder som skap som inneholder gamle bøker og aviser.

Roach feller

Bruk en engangs plast mat container og mote det i en mort felle ved å klippe en rift i lokket på beholderen og plassere giften agn inni. På denne måten kan du tiltrekke Sølvkre inn i container; Når Sølvkre har spist agnet eller bli sittende fast i den, vil det være vanskelig for å unnslippe; som det skjer, vil det dø utenfor beholderen.

Mangel på fuktighet

Sølvkre trives i fuktige, fuktige forhold så en viktig faktor i å bli kvitt det er tørke ut alle infiserte områder, avfuktere eller fans, som forhindrer den fra avl og fortsetter å spre seg. Mens tørke ut et område er tidkrevende, er det en god måte å starte prosessen av Sølvkre fjerning.