Hva delen av anlegget er aubergine?

June 22

Hva delen av anlegget er aubergine?

Medlem av søtvier familien, aubergine er en grønnsak paprika og tomater. Mens de kan vokse gjennom året, trives når jorda er varm, spirende fra korte stilker og vinstokker. Etter slaktet, er aubergine en allsidig grønnsaker kan være dampet, bakt, grillet, sauterte eller panerte og stekt. Før du kan nyte din aubergine, skjønt, det må du identifisere delen som du spiser fra delene du kaster bort.

Cap og stammen

Den grønne calyx, eller "cap," er festet til toppen av anlegget med stammen. Avhengig av en rekke aubergine, kan det ha liten torner på cap og stammen, så gartnere bør bruke hansker når høsting dem. Hetten og stammen er ikke del av aubergine selv - at de er ikke del av anlegget som skal brukes. Derfor bør de alltid være avskåret før anlegget er forberedt for å spise. Du bør alltid bruke en rustfritt stål kniv for dette, som andre blader kan discolor anlegget.

Vegetabilske

Etter klipping av cap og stammen, den gjenværende delen av anlegget er aubergine selv. Dette er delen som du spiser. I tillegg til tradisjonelle preparater som broiling og bakervarer, kan aubergine også mikrobølgeovn eller cubed. Vegetabilske bør aldri bli fortært rått. Dette anlegget er ikke egnet for canning eller andre langvarig oppbevaring, selv om det kan kjøleskap eller fryses for en kort periode. Hvis du beholder en aubergine lenge, utvikler det en bitter smak.