Hva busker jeg plante i Mississippi?

September 5

Busker kan lyse landskapet med farge hele året, samtidig som den er funksjonell. Bruk busker skjermen eiendommen for personvern, myke linjer med gangstier eller skjule aircondition enhetene. Plante busker innfødt til Mississippi støtter lokale dyrelivet, samt å ha fordelen av å være tilpasset Statens klima og jordsmonn, ifølge Mississippi State University forlengelsen.

Glatt Sumac

Glatt sumac busker ikke bare bringe fargen til landskapet, de tiltrekke dyreliv som sommerfugler, cottontail kanin og fugler. Denne opprinnelige Mississippi busk når en høyde på 3 til 15 fot med flere woody stilkene. Bladverket er å mørke-lysegrønn på toppen og hvite undersiden. Oppreist klynger av fem-lobed, hvit-grønne eller gulaktig blomster blomstrer fra mai til August øvre grenene. Som sommeren gir måte å falle, bladene slår lyse rødt og liten, mørk-rød frukt erstatter blomster. Glatt sumac er kaldt tolerant, best vokst i fuktig, godt drenert jord i full sol til lys. Leirjord eller leire leirjord jord med en 5.5 til 6.5 pH passer denne busk.

Amerikanske Beautyberry

Plante amerikanske beautyberry busker i rike, fuktig, surt jordsmonn leirjord, sand eller leire. Den foretrekker en 5.0-6.0 pH i et skyggefullt område av landskapet. Arching stilkene stige opp fra en sentral base, nådde opp til 10 fot høy og 4 fot bred. Klynger av små rosa eller gul-grønne blomster blomstrer fra mai til juli mot en bakgrunn av lys-grønn, grov blader. I høst, vises varer inn i vinter, store klynger av skinnende, lys lilla, lavendel-rosa til rose-rosa bær. Amerikansk beautyberry brukes som en matkilde og ly av en rekke små pattedyr og fugler. Denne Mississippi innfødt tåler både varm og kjølig vær.

Wild plomme

Noen ganger spiny grenene på vill plomme gir ly til fugler og små pattedyr. Plant busker i klynger å danne en hekk i godt drenert jord i full sol, selv om de ville tolerere noen lys skygge. Wild plomme er en 3 - til 24-foot-tall opprinnelig fra Mississippi med skinnende, 2 - 4 tommers lange grønne blader, som har spredt hår på undersides. Hvit til rosa blomster blomstre på tuppen av grenene i klynger i April og mai. Enkelt frø, rød-lilla plommer modnes i August og September.

Possumhaw

Lysegrå, vannrette grener av possumhaw har 2 - 3 tommers lang, mørk-grønne blader til høsten, når de gule. Possumhaw kan nå en høyde på 12 til 18 fot og foretrekker godt drenert jord i full sol til delvis skygge, med 5.0-6.0 pH. Den tåler varme eller kalde i Mississippi, opprinnelig hjemmet til possumhaw busker. De kvinnelige busker har klynger av rød til oransje bær som bo på busk gjennom senvinteren eller tidlig på våren. Bær tiltrekke små pattedyr og fugler som matkilde.