Hva brukes syre Core loddetråd til?

November 22

Loddetråd er en ganske lav varme og praktisk måte å delta metall biter sammen. Det krever mindre utstyr enn sveising, og det kan gjøres trygt uten mye trening. Rosin kjernen loddetinn er acid kjernen loddetråd en av de to viktigste typene.

Betydning

Acid kjernen loddetinn brukes til å legge biter av metall eller avløp sammen. Acid kjernen er en type flux---et kjemisk middel som bidrar til å skape en sterkere bånd mellom bitene sammen. En tynn delen av forandring er omgitt av en kombinasjon av tinn og bly, sølv og andre metaller avhengig av hva loddetinn brukes til.

Funksjonen

Loddetråd smelter ved ganske lav temperatur og obligasjoner godt til metaller, som gjør det nyttig med forskjellige typer metall sammen. Dessverre det ikke bånd godt til rust og andre metalloksider. Metaller venstre sitter kan bygge opp et lag av oksidering. Oppvarming metall kan også forårsake oksidering å opparbeide. Fluks oppløser oksid laget, og brenner av. Dette gjør loddetinn lag å danne en sterk, metall mot metall binding.

Programmet

Teknikeren varme ikke loddetinn direkte. I stedet bruker han en loddebolt, lommelykt eller andre implementere for å varme metaller hvor du ønsker å bli med dem. Han så rører loddetråd til metaller mens du fortsetter å varme felles. Loddetråd smelter sammen med flux kjerne og flyte på tilkoblingen. Det vil begynne å røyke som fluks brenner, tar oksidering med den. Når det slutter å røyking, varmen fjernes og loddetinn kjøler og blir metall brikker.

Betraktninger

Skitt eller forurensning kan stoppe loddetinn dannes en god forbindelse. Hvis metallet er veldig skitten eller rustne, kan teknikeren rense den, sand det eller bruke et eget lag med flux. Lodding jern vil også bygge opp et lag av oksidering. Det må rengjøres ofte med stålull og/eller renset å sikre at den ikke forurenser lodding felles.

Fordeler

Den viktigste fordelen med syre kjernen loddetråd er praktisk. Fordi fluks kommer pakket opp i loddetråd, kan det alle brukes sammen. Uten en rosin kjernen har fluks brukes separat, som er mer tidkrevende. En lodding jobb kan innebære mange personlige forbindelser, kan så sparer litt tid på hver virkelig legge opp.