Hva brukes herdet Glass for?

February 27

Herdet glass er en type sikkerhetsglass som er betydelig sterkere enn standard glass og har også en unik brudd mønster. Når den bryter, herdet glass sjelen til små fragmenter som vanligvis ikke har skarpe kanter, og så er mindre farlig enn brutt standard glass.

Sikkerhet

Herdet glass brukes ofte av byggherrer fordi det kan tilfredsstille bygning kode krav til sikkerhet. Bilindustrien bruker også herdet glass av sikkerhetsgrunner.

Bygningen funksjoner

Byggherrer og oppussing entreprenører bruk produkter med herdet glass for patiodører, storm dører, vinduer i dører, takvinduer, dusj og badekar skap og andre funksjoner.

Bilindustrien bruker

Bilen produsenter bruker herdet glass for rygg og side windows. Frontruter, derimot er konstruert av laminert glass for å hindre dem fra å bryte.

Kommersiell bruk

Kommersiell bruk inkluderer rulletrapp og trapp barrierer, skrå glass, telefon boder, racquetball domstoler og solcellepaneler.

Husholdning bruker

Herdet glass brukes til å konstruere mange husholdningsartikler, som kaffe carafes og baking retter som de produsert av Pyrex og Corelle. Herdet glass også brukes i dataskjermer og ovn Vinduer.