Hva brukes en skiftenøkkel fastnøkkel til?

January 24

Hva brukes en skiftenøkkel fastnøkkel til?

"Skiftenøkkel" og "nøkkel" er ord som kan referere til det samme verktøyet, avhengig av hvilken side av Atlanteren du er på. Når de brukes sammen, kan ordene referere til nesten alle verktøyet at amerikanere vurdere en skiftenøkkel. For amerikanere er det best kjente eksempelet av en skiftenøkkel skiftenøkkel justerbar boksen skiftenøkkelen.

Skiftenøkler og fastnøkler

En skiftenøkkel er en type spaken. Kraften du øve på håndtaket overføres til kjeven å utvikle dreiemoment nødvendig å slå varene de grep. Et stort utvalg av kjeven design finnes, inkludert taggete,-stilen og pin-stil skiftenøkler. De viktigste kjennetegn som skiller en skiftenøkkel fra en annen type fastnøkkel, som en hex eller torx fastnøkkel, er at jaws passer rundt elementet blir slått. For amerikanere inneholder ordet "skiftenøkkel" også ekstra konnotasjon at jaws er justerbar.

Mulige alternativer

De fleste verktøykasser inkluderer en justerbar pipenøkkelen fordi det kan passe en rekke nøtter og bolt hoder. Det er ikke alltid det beste verktøyet for jobben fordi kjever ofte ikke gripe hardt, og hodet krever klaring. En hylse eller ikke-justerbar skiftenøkkel ofte fungerer bedre. Monkey skiftenøkler - også kalt pipe skiftenøkler - ligner justerbar boksen skiftenøkler og kan utvikle imponerende mengder dreiemoment. Fordi den har en taggete hode som kan grep og slå metallrør, er en pipe skiftenøkkel et verktøy som ingen rørlegger noensinne ville være uten.