Hva brukes Buss sikringer til?

June 3

Buss sikringer er elektrisk sikringer patentert av Bussmann selskapet. I dag er det hundrevis av forskjellige Buss sikringer i en rekke former og størrelser som brukes i nesten alle elektriske apparatet, biler, uttak og, selvfølgelig, sikring bokser.

Historie

Bussmann brødrene stiftet Bussmann. Av 1923 kjøpte Harry Bussmann to første patentene for selskapet. Begge patenter var sikringer. Selskapet har nå godt over 3000 patenter for en rekke elektriske enheter, men sikringer er fortsatt en viktig del av lagerbeholdningen.

Funksjonen

Sikringer er en sikkerhetsinnretning. De hindre elektriske produkter fra overoppheting eller eventuelt tar fyr. Noen sikringer cut krets ved smelting gjennomfører metallet. Andre får metall fordreie av sving når overopphetet, bryte krets. Men når metallet kjøler, det "re angir" og re-kobler både poeng og fullfører krets.

Farene

Alltid være sikker på å få riktig størrelse sikringen for krets. En Buss sikring som er vurdert for lav for kretsen vil brenne. Men hvis sikringen er vurdert for høy, det vil gi mer makt enn kretsen kan håndtere og vil være en brannfare. Ikke på noe tidspunkt skal sikringer ignorert eller jobbet rundt.