Hva bruker du til din blomsterbed?

December 7

Hva bruker du til din blomsterbed?

Fôr en flowerbed kan du skille det fra resten av gården, skaper en distinkt grensen mellom gresset og hage seng. Du kan gi begge områdene en bedre grad fokusert oppmerksomhet, og det gir plenen et mer profesjonelt utseende. Velg en flowerbed fôr som skaper utseendet du ønsker fra hagen din og som gjør dine valg av blomster veldig pop.

Spade-kutt kanter

Spade-kutt kanter er den minst kostbare måten å stille din blomsterbed, og brukes ofte i tradisjonelle engelske hager. I spar-kutt kanter brukes en spade gravingen smale rundt omkretsen av blomsterbeddet. Dette skaper en mørk linje og sterk kontrast mellom gresset og blomsterbeddet. Bruk en skarp spade for å holde linjen mellom blomsterbeddet og gresset klart, og eventuelt snitte torv en gang eller to ganger i sesongen.

Murstein kanter

Brick er billig, og det skaper en klar linje mellom din blomsterbed og plenen. Du kan legge murstein rett i jord, eller du kan grave en grøft, fylle den med betong og deretter bygge inn murstein i betongen. Den andre prosessen er mer permanent, er det også dyrere. Legge to eller tre rett rader av murstein mellom blomsterbeddet og gresset, eller bruke en fiskebensmønster opprette mer visuell variasjon.

Fekting

Hvis du er interessert i en rustikk utseende for ditt blomsterhage, linje det med en skrøpelig rail gjerde. Skigard fremhever ikke bare utseendet på din blomster, men også skaper et sted for blomstrende vinstokker som clematis og klatring snapdragon å hyssing oppover. Et gjerde er perfekt når du vil se mer loddrett landskapet, og det tjener også til å holde barn og selv hundene og kattene ut av hagen din---hvis det bygges sturdily nok til å gjøre dette.

Tre kanter

Tre kanter består vanligvis av skinner med tre plantet i jorden. Skinnene kan være nesten i flukt med bakken, eller de kan være 6 tommene lang å opprette en høyere grense mellom gress og blomster. For en morsom rustikk ser, bruke gamle jernbane bånd som din tre kanter. Tre kantlister for blomsterbed kommer i en rekke farger, fra vanlig tre til rødt til sølvfargede grå.