Hva bruker du til å rengjøre overflyt i bad vask?

December 16

Hva bruker du til å rengjøre overflyt i bad vask?

Overflyt renne i bad vasken fanger overflødig vann før vasken overskrider og når andre flater rundt på badet. Dette mørk, hul området akkumuleres fukt og lukt, gjør det viktig at du rengjør denne avløp regelmessig akkurat som alle andre avløp i ditt hjem.

Regelmessig rengjøring

Regelmessig rengjøring av din overflyt avløp kan gjøres med avløp pensel rydde bort rester og andre buildup fra veggene i avløpet. Denne børsten skal settes inn i avløpet åpning og presset ut flere ganger i ca 10 sekunder Rengjør avløp veggene. Plasser en trakt i åpningen avløp og hell i ca 2 quarts av kokende vann for å skylle fjernet rester i avløpet.

Månedlig eller annenhver måned rengjøring

Dypere rensing kan gjøres med en kombinasjon av natron og eddik, som sammen vil fungere å feilfri og fjerne lukt i avløpet. Dette er spesielt nyttig når du merker en mugg lukt eller kan se misfargede buildup samler rundt avløp åpningen. For å bruke disse rensning artikler, plasserer du en trakt i åpningen av avløpet. Hell en kopp natron i trakten, etterfulgt av 1 kopp hvit eddik. La ingrediensene skum og flytte inn i avløpet. Når alle løsning er ut av trakten og til drain, la skum arbeid i 10 minutter. Skyll ut trakten, plasserer den i avløpet igjen og sakte hell 2 quarts kokende vann gjennom trakten. Skum ville arbeide for å fjerne eventuelle gjenværende buildup fra avløpet veggene mens deodorizing og rengjøring også.

Desinfisering Drain

Overflyt renne i vasken kan ofte samle mugg, mugg og andre bakterier som skal fjernes for å sikre ditt bad område. For å desinfisere, fylle en sprayflaske med tre deler vann til en del blekemiddel. Punktet dysen sprayflaske inn i åpningen overflyt avløp og sjøsprøyt om 10 full spruter av løsningen. Blekemiddel vil drepe bakterier og desinfisere overflyt avløpet.

Betraktninger

Hvis du velger å bruke noen form for kommersiell renne renere, lese etiketten å sikre at er løsningen sikker for bruk på din type rørleggerarbeid system. Disse rengjøringsmidler kan være effektive, men ofte inneholder kjemikalier som ikke bør brukes i hjemmet, spesielt når du kan erstatte kjemikalier med et mer naturlig hjemmelaget rengjøringsmiddel som skal utføre den samme oppgaven. Vær forsiktig når du håndterer kokende vann. Kontroller at du helle sakte for å unngå å brenne huden ved håndtering av vannet.