Hva bruk på skap når det sier ikke å bruke et vaskemiddel?

October 11

Hva bruk på skap når det sier ikke å bruke et vaskemiddel?

Før dagligvarebutikker og kommersielle rengjøringsmidler, hjemmeværende laget sine egne rengjøring produkter fra vanlige dagligdagse produkter. Det er mange produkter på markedet for rengjøring, men noen er slitende, eller du kan ha bestemt det er mer praktisk og miljøvennlig å lage din egen. To bærebjelke kjøkken produkter fortsetter å bevise sin verdi som effektiv rengjøring alternativer, inkludert kjøkkenskapet.

Natron

Natron er ikke bare et kjøkken stifting for bakervarer, men det er alltid et billig alternativ for rengjøring. Fyll en plast sprayflaske med 1 QT varmt vann og 2 ss. natron og riste flasken å oppløse bakepulver. Holde flasken hendig og bruker daglig å holde foran spruter og skitt flekker. Riste flasken før fordi bakepulver kunne bosette seg til bunnen av beholderen. Tørk av spray med en ren klut. Alltid plateselskapet din hjemmelaget rengjøringsprodukter. Fjerne gjenstridige skitt eller fett med 1 tsp. natron og nok vann til å gjøre en lime ligner på tannkrem. Gni lim inn i skitt mark og tørke ren med en fuktig klut. Husk å rengjøre til i skap dører også.

Hvit eddik

Hvit destillert eddik er miljøvennlig og en effektiv måte å drepe bakterier og bakterier. Bruke full styrke på en svamp å skjære gjennom fett som har samlet på ditt skap. Etter rengjøring skap, bruk svamp for å tørke ned noen rustfritt stål apparater å fjerne flekker. En ekstra bonus for å bruke eddik er at det også eliminerer cooking lukter fra kjøkkenet.

Skap knotter

Rense skap knotter mens du rense skap frontene. Knotter ikke bare samle biter av mat og skitt, men også havn bakterier som sendes lett familiemedlemmer. Tørk knotter bruker full-styrke hvit eddik for å eliminere de fleste bakterier og bakterier. Rengjør knotter daglig under influensa og kalde årstid å holde familien din sunt.

Rengjør innsiden

Gi innsiden av ditt skap en grundig rengjøring hver fire til seks måneder. Fjerne innholdet fra skap og tørk vekk noen smuler som har falt. Hvit eddik vil eliminere bakterier og bakterier, og vil også gi skapet frisk duft. Fjern flekker med en natron lime. Før innholdet i regjeringen, kan du la overflaten tørke helt. Dette er også et godt tidspunkt å sjekk for utløpte datoer og kaste utdatert elementer.