Hva bruk å rengjøre flekker fra bunnen av en Inground basseng

December 22

Bakken bassenger er mye moro, men de er også mye arbeid. Farging i et basseng kan virke litt skremmende og mange huseiere vet ikke hvordan du skal håndtere flekker. Det er noen tips og triks for å holde en inground basseng ren og for å bli kvitt flekker.

Vinyl Inground basseng Liner

De fleste av flekker som oppstår på en vinyl inground basseng liner er på grunn av alger. Disse flekker er vanligvis vanskelig å bli kvitt, men fleste er flau av dem og vil sørge for at de kommer unna rent. I noen tilfeller, hvis vannet er balansert og klor er gode, kan gule flekker være mer enn bare alger.

Du løser dette problemet, kan du prøve helle kornet pH decreaser i en hvit sokk. Tie slutten av sokken lukket og slipp sokken over stained området. Bruke bassenget pensel, bør gni sokken mot flekker og flekker raskt forsvinner.

Å holde bassenget rent

Gjør rutinemessig vedlikehold og rengjøring av bassenget skal bidra til å holde flekker på bay. En blad skimmer er lange håndtak nettet brukes til å fjerne rusk fra bassenget. Den beste måten å bruke dette nettet er å gå sakte langs bassengkanten feiende vannet i kontinuerlig bevegelse. Når du når slutten av bassenget, nøye dra rusk til toppen og rense ut nettet. Et basseng vakuum kan brukes å suge ut skitt som har avgjort til bunnen.

Vegg og gulv pensel er en nylon-bristled pensel som brukes til å rense veggene og gulvet i bassenget. En alger pensel kan brukes i betong bassenger. Enkelte bassenger har flislagte vegger og krever en flis pensel for rengjøring. En flis pensel er en håndholdt pensel som brukes for å fjerne kalsium skala og andre innskudd uten skade grout.

Rengjøring ut kurver er viktig i en inground basseng. Holde disse kurvene klart vil bidra til å øke effektiviteten av sirkulasjon.

Tilfeldig flekker

Noen ganger kan ulykker skje, som kan forårsake uønskede flekker i bunnen av bassenget. For eksempel et hus kan beslutte å gjødsle plenen deres og hvis gjødsel får i bassenget, rustflekker kan finnes i hele bassenget. For å bekjempe denne typen flekken, Legg ½ pund av pH redusere pulver til en hvit sokk (som nevnt ovenfor). Slå av filteret og slipp sokken over flekken. Hold den på plass ved hjelp av vakuum pole og la for opptil 10 minutter. Etter 10 minutter, kan du flytte sokken rundt å skrubbe på flekken bruker stangen. Hvis dette ikke svaret, kan du prøve å gjenta prosessen, men bruker askorbinsyre i stedet. Når flekker er borte, bruk en god kvalitet metall behandling slik at flekker ikke skjer igjen.