Hva blomster til anlegg i nordøst Pennsylvania

November 26

Hva blomster til anlegg i nordøst Pennsylvania

Nordøstlige Pennsylvania er en av de kuleste delene av staten. Den har kalde vintre og kalde somre Statens korteste vekstsesongen. Men de sommertemperaturer, som holder på midten av 80-tallet, er ideelle for rikelig sommeren blomstrer, selv om de ikke kanskje værende lenge. Når plante ettårige, Vær oppmerksom på at blomstrende vinduet vil bli diktert av frost sent som slutten av mai og så tidlig som midten av September. Stauder skal hardføre nok for sone 5, med dens temperaturer så lave som-20 grader Fahrenheit.

Tidlig blomstrende

På slutten av en av nordøstlige Pennsylvania harde, snørike vintre er blomster begynner å blomstre om våren en velkommen syn.. Gode valg for blomster så tidlig som April inkluderer: doll's eye, med hvite blomster som gir måte senere i sesongen til bær; Wild columbine, som har røde og gule blomster og tiltrekker hummingbirds; Jack-in-the-pulpit, som har grønn-lilla blomster og bær; og, med rødbrun blomster som er også spiselig. Falske Salomos segl, som blomstrer til juli, har sky-lignende hvite blomster og urte bruker. Høy meadow rue, en annen hvit blomst, trives i våt jord og vil vokse opp til 8 fot høy. Syriner, med sin dusjer av lilla blomster, også gjøre godt i regionen, men de vil ikke blomstre forbi mai.

Helsesonghotellet blomstrer

De fleste blomster som vil gjøre godt i nordøstlige Pennsylvania vil bare blomstre for del av sesongen. Men for levende, golden blomster hele sommeren lang, en av de hardiest valgene er svart-eyed Susan. Innfødt å Pennsylvania, denne daisy-liknende blomst vil gjøre godt i de fleste lysforhold. Det er også en nektar anlegg for sommerfugler. Butterfly Luke, en staude, vil blomstre mye av sommeren og hvile til September. Kosmos, marigold og verbena vil også holde i blomst fra juni før den første frosten.

Sen-sommer blomster

Når temperaturene begynner å dyppe i September, betyr det ikke slutten av vekstsesongen. En godt plantet nordøstlige Pennsylvania hage kan fortsatt gi en fantastisk skjerm til den blir dempet av den første frosten. Gode valg for sent-sesongen bloomers inkluderer fiolett monkey blomsten, en innfødt plante som vil blomstre til September; cutleaf coneflower, en høy, gul tusenfryd som tåler våt jord så det tåler tidlig falle regn og den blå vervain, en pulserende bloomer som liker sol men tåler fuktig jord. Zinnias, med sin fargerike røde, oransje og fuchsia blomstring, tiltrekke Sommerfugler og vil gi kjempende farge i hagen til rivaliserende endring blader.