Hva blomster kan jeg plante innendørs?

April 5

Det er flere anlegg som gjør det bra i et innemiljø mange faktisk utføre bedre når dyrket i potter. Innendørs blomsterplanter er tilgjengelige i en rekke farger, og velger flere forskjellige typer, du kan ha blomstrer hele året, gitt plantene får den nødvendige mengden lys og vann.

Amaryllis

Amaryllis er en populær blomst for voksende innendørs på grunn av sin store, trompet formet blomstrer i fargene hvit, rød, oransje og flere varianter av striper og multicolors. Når du velger pærer for planting, alltid velge de største tilgjengelige, større pærene produserer større blomster. Amaryllis vokser godt i beholdere og foretrekker en pott bare ca 1 tomme større enn pære. Plante pærene i en svært organisk jord som vil gi god drenering.

Hosta

Hosta er naturlig skygge-kjærlig anlegg som kan bli dyrket innendørs. Hosta plantene komme inn en variasjon av bladet farger, som blå, grønn og gul, inkludert spraglete kultivarer som ganske attraktive når den ikke er i blomst. Sommeren blomstrer hosta pigger av lavendel hvit med lilje-lignende blomster som kan være i tallene i 50 til 75 per plante. En hosta vil trives i et sted som mottar indirekte sollys.

Cyclamen

Cyclamen er en mindre plante som foretrekker kjølig, innendørs mellomrom. Den produserer lys, petaled blomster som sitter på toppen av rett, oppreist stilk. Cyclamen blomster tendens til å blomstre i lyse rødt, lavendel, rosa farger i høsten, vinteren og våren. Det vil gå sovende om sommeren. Plass en cyclamen på et sted som mottar lys, indirekte sollys for beste blomstrende resultater.

Clivia

Clivia er en utmerket plante for innendørs og foretrekker potten levende. Det er i samme familie som amaryllis og tåler uregelmessige skyggefulle forhold. Clivia blomstrer i slutten av vinteren med en stor klynge av trompet-formet blomster i fargene til oransje, rødt og gult, avhengig. Clivia vil vokse så stor som du liker, avhengig av størrelsen på potten. Noen varianter kan vokse opp til 3 fot bred i riktig forhold.