Hva blomster kan jeg plante for høsten?

December 30

Hva blomster kan jeg plante for høsten?

Fall blomster kommer i mange former og fargene passer for alle planting soner i continental US Like vårblomster er ofte lyse pastellfarger, er blomster av høsten ofte dypt-hued gule, appelsiner og lilla. Planlegg hagen med både stauder og ettårige, først til å gi deg en grunnleggende hage år etter år og andre legge variasjon fra år til år.

Krysantemum

Krysantemum er typiske høst blomst. Ikke overraskende, er det November fødselen blomst. Mange høstfarger finnes---gul, bronse, rødt og oransje. Et stort utvalg av flower typer legge til ulike hage mødre. Prøv singler, anemoner, decoratives, pongponger, skjeer, edderkopper eller standarder. Kjøp din krysantemum våren sammen med andre ettårige. Fjern dem fra deres Potter og anlegg i full sol 18-24 inches hverandre i godt drenert jord. Gjødsle mødre å oppmuntre blomstrer. En 5-10-5, 5-10-10 eller 5-20-20 fungerer bra. Knip tilbake til mødre som de vokser i bestille å produsere planter med flere blomster og holde anlegget en kompakt ball---du ønsker ikke å være høye og leggy. Mødre bør bli vannet når du første anlegget dem og regelmessig etterpå.

Helenium

Heleniums er i aster familie, der medlemmene bærer små stjerneformet blomster på stammer. Helenium autumnale er en art spesielt godt egnet til hagen. Den blomstrer fra August til November, produsere lyse gul, rød, oransje eller rødbrun blomster med store disker i midten. Blomstene er one-to-two-and-a-half inches i diameter på stammer tre til fem fot høy. Dette er en staude urt som vokser fra en krone av skudd. Den trives i full sol i fuktig våt forhold. Du kan dyrke denne blomsten fra frø eller eksemplarer kjøpt online eller på din lokale planteskole. Plantene bør være linjeavstand tre til fire fot fra hverandre. OBS: Dette anlegget kalles også felles sneezeweed!

Helianthus

Helianthus eller vanlige sunflower, ble tradisjonelt brukt som en kur for forkjølelse, hoste og hals og lunge lidelser. Det er medlem av aster familien vokser 15 til 75 inches høy. Det er en årlig som kan vokst fra frø eller kjøpt på din lokale planteskole. Blomstene er store med gule kronblad og en rødbrun disk i midten. Denne felles wildflower er innfødt til USA Er svært næringsrik frø kan spises rå eller stekt. Disse plantene vokse kraftig i full sol og fuktig jord.

Oker

Oker tar ofte skylden for sesongmessige allergier, men faktisk sin pollen reise ikke på vinden. Oker er veldig lett å vokse og er hardføre i de fleste amerikanske Det vokser to til åtte fot høy og har hårete stengler og blader som lukter lakris. Denne planten vokser i full sol eller delvis skygge i tørr sand eller leire jord. Det sies å ha en rekke medisinske egenskaper og tradisjonelt er brukt til å helbrede sår. Store klynger av gule blomster på woody stilkene blomst i August og September.