Hva blomster kan jeg plante en regnbue Butterfly Bush?

October 5

Hva blomster kan jeg plante en regnbue Butterfly Bush?

Sommerfuglen bush Buddleia x weyeriana Bicolor er klengenavnet rainbow sommerfuglbusk fordi spray av bittesmå blomster drift fra en dyp lilla-blå i coral nyanser. Som navnet tilsier, sommerfuglbusk er utmerket i en sommerfuglhage, og gjør godt rundt planter som tiltrekke Sommerfugler.

Design følgesvenner

Blomster som etterligner lilla eller var koraller av rainbow sommerfugl busker vil presentere blomst toppene. Hvit blomstrende planter fjernes alle men farge vise som rainbow sommerfugl busker satt på mens de er i blomst. Rainbow buttefly busker er en middels stor busk på 3 til 5 fot høy, så bruk kortere grensen blomster som årlige sengetøy planter foran og små blomstrende trær bak å fylle rommet med farge.

Andre Butterfly planter

Lantana, butterfly Luke, ryllik og andre planter som sport klynger av små blomster slik rainbow sommerfugl busker gjør vil hjelpe din sommerfuglbusk tiltrekke mer sommerfugler. Tross alt, er et stort område full av nektar-idrett blomstrer langt mer sannsynlig å tiltrekke migrere sommerfugler enn en ensom butterfly bush. Ulike høyder og arter av sommerfugl favoritter er sikker på å få en rekke sommerfugler til din sommerfuglbusk.

Ernæring, jord og sol

De fleste varianter av blomstrende planter - særlig de som tiltrekker sommerfugler - Nyt full sol. Sommerfugl busker foretrekker nær-nøytral jord, men kan håndtere mildt surt eller alkalisk jord også. De er ikke tung mate planter, så trenger ikke noen spesiell gjødsel. Dette betyr at nesten alle blomst som setter pris på nøytral jord og solskinn vil nabo med regnbue sommerfugl busker.

Betraktninger

Ikke plante blomster med dekorative blader nær rainbow sommerfugl busker, spesielt hvis Larvene er ansett som en plage for dem. Sommerfugler ikke bare mate på sommerfugl busker, de også legge sine egg og la deres pupas (Larvene) på eller nær sommerfugl busker. Plante blomster foretrekker del skyggen på Nord eller east side av rainbow sommerfuglbusk planter for benådning fra mest intense sommeren solskinn.