Hva blomster kan jeg plante å tiltrekke Honeybees?

January 24

Hva blomster kan jeg plante å tiltrekke Honeybees?

Erfarne gartnere vet hemmeligheten til en strålende hage ligger i pollinering prosessen fra honeybees. Bier er ansvarlig for pollinerende alt fra blomster til frukt, hvilke er hvorfor de spiller en viktig rolle i veksten av hagen din. Derfor er det viktig å skape en hage med blomster som inkluderer et bredt utvalg av bee-vennlig blomster. Det er mange viktige faktorer å vurdere når du oppretter en hage å tiltrekke honeybees, spesielt når velge hvilke innfødte og eksotiske blomster med.

California Poppy

California poppy er en blomst som er innfødt til California og lett dyrket i lignende klima. California valmue er en stor pollen. Planting store områder av disse gylne appelsinblomster vil sikre en høyere overflod av bier. På grunn av sin tendens til å vokse høyere enn de fleste blomster, ser disse flott sett langs en åsside innstilling eller lange oppkjørselen. Valmuer kan også være ispedd blant kortere blomstrende planter.

Catmint

Denne lilla flower er en variant av katarr, bedre kjent som liten lur. Du kan tiltrekke flere honeybees ved å plante catmint i et område med sollys. Husk å oppmuntre re blomstrer ved å kutte gamle blomster ukentlig.

Coreopsis

Disse urter stammer i det sørlige USA og vokser best tilgang til direkte sollys. Velg en type med enkel petal strukturer, ikke Double, siden disse er kjent for å tiltrekke mer honeybees enn andre Coreopsis varianter.

Germander Sage

Disse blomstene kommer fra østlige Mexico og har en tendens til å tiltrekke mannlige anthidium, som er en utvalgt klasse av bier ofte referert til som potter bier. Potter bier definere territorier rundt disse blomster å holde andre insekter unna.

Horehound

Vokse hvit horehound i din urtehage å tiltrekke flere nektar-søker bier. Mindre mason bier i San Francisco-området foretrekker horehound anlegget og vil aktivt søke den ut.

Timian

Disse urtene er perfekt for såing mellom hage stepping-steiner eller rundt kantene av små fontener. Bier sverme disse urter for å samle nektar som produserer en søt honning.

Solsikker

Best kjent for å være gul, disse blomstene kan komme i en rekke levende farger. Solsikker tiltrekke bier som samler både nektar og pollen fra flower's gigantiske overflaten av kronbladene. Husk å styre klar av pollen mindre rekke solsikke, som har liten appell for sulten bier.

Scabiosa

Scabiosa blomster i Europa og Asia, men har raskt blitt en favoritt blant gartnere i andre områder. Disse plantene produsere mange små blomster med en lys lavendel blå tone til deres kronblad. Scabiosa tiltrekke honeybees med deres nektar-rik blomster.