Hva blomster gå bra med kunstig grenene?

May 8

Enten du oppretter en brude bukett eller en midtpunktet arrangement for en rustikk piknik fest, kan kunstige grener legge en organisk og unikt utseende når sammenkoblet med blomster. Avhengig av formalitet av hendelsen eller hvor du skal bruke floral arrangement-innstilling, er det mange forskjellige blomster som går bra med kunstig forgreninger.

Solsikker

For en rustikk, jordnær utseende er solsikker en blomst idé å kombinere med kunstig grener. Solsikker er i sesong sommeren og lyse fargelegging gir dem en munter titt. For en uformell floral arrangement, plass solsikker og kunstig grener i en stor mason krukke i stedet for en tradisjonell vase.

Kirsebærblomster

Kirsebærblomster er sterkt duftende og kan være hvite eller rosa farge. Disse blomstene vokser på trær og er knyttet til kvister på greiner. Du kan velge å la Kirsebærblomster på grenene når du plasserer dem i ordningen med kunstig grenene, eller du kan fjerne blomster i grenen og lage kunstige stammer for knopper med floral wire. Denne kombinasjonen er semiformal og passer for visning i hjemmet eller på en tilfeldig eller semiformal komme sammen.

Roser

Roser er generelt ansett en formell blomst, vanligvis brukes i buketter og avtaler for bryllup. Disse elegante blomster kan gis et mer rustikt utseende av par dem i en formell vase med kunstig grener. Dype røde roser ser best med mørk kunstig grener, mens gule eller hvite roser ser best med lysere farger kunstig tre.