Hva blomster frastøte mygg?

October 13

Hva blomster frastøte mygg?

Hagearbeid er en favoritt siste tiden av millioner av amerikanere, men det kan være mer vondt enn en glede hvis du blir bitt av mygg mens utenfor. I stedet for å dekke deg med Autism før du går ut døren, plante myggolje planter i hagen din. Disse vanlige og lett å finne planter vil holde myggen bort som legger skjønnhet til landskapet.

Liten lur

Mens det kan tiltrekke katter i hagen din, liten lur vil frastøte mygg - de kan ikke tolerere lukten. En 2001 studie gjort av en Iowa State University entomolog, Chris Peterson, vist som nepetalactone, oljen laget av anlegget, er omtrent 10 ganger mer effektivt når repelling mygg enn DEET siden det tar mindre av oljen å frastøte mygg.

Plante den i beholdere, skjønt. Å være et medlem av mint familien, sprer liten lur frivillig.

Citronella anlegget

Duften av citronella anlegget er brukt i mange myggolje elementer, for eksempel lys og sjøsprøyt. Tropiske anlegget er ikke praktisk å vokse i kaldere klima, så forskere genetisk konstruert en hardføre plante - en geranium hybrid - å bære duften. Lukten fra geranium-hybrid er ikke så overveldende som lysene kan være, men det frastøter mygg like bra. Det har også fordelen av liten blodsugerne bort hele dagen, ikke bare når et lys er tent.

Marigolds

Marigolds er lett å vokse, fargerike planter med en lang blomst sesongen, og de har den ekstra fordelen av repelling mygg. Produsere en duft som myggen ikke liker. Faktisk oljer av denne blomsten er brukt i mange kommersielle mygg repellents.

Marigolds også er tiltalende for mange andre skadedyr hage, og er ofte co plantet i vegetabilske hager å avverge Beskjær-drepe insekter. Plante marigolds som kanter i hagen din senger og nyt en sommer med mindre mygg.

Ageratum

Ageratum inneholder kjemiske, kumarin, som mosquitoes unngå. Essensielle oljer av dette anlegget brukes også i kommersielle repellents. En attraktiv, lav vekst plante, det er perfekt for kantlinjer og beholdere. De produserer delikat blomster fra juni før den første frosten, slik at de gir en sesong av myggolje i en pen liten pakke. Det burde ikke være håndterte av dem med sensitiv hud siden det kan føre til utslett.

Bee sitronmelisse

Også kjent som horsemint, dette anlegget produserer en duft som ligner citronella. Den har ganske lilla blomster og en lemony duft som gjør det et hyggelig tillegg til en hage, med fordelen av å holde mygg i sjakk.

Dette anlegget er også i mint familien og er en aggressiv sprederen, så det er best å plante den i beholdere eller en lukket seng.