Hva blomster er bra for Potter?

August 10

Stauder er ofte holdt i potter utenfor. Det er hundrevis av planter som gjør godt i containere. Planter som holdes inne i huset gjør godt i potter, og noen enda bli plantet utendørs. Potteplanter er lettere å omsorg for fordi det er mindre rom for ugress, sopp og skadedyr å overta.

Edderkopp planter

Edderkopp planter er svært populære potteplanter. De er enten grønn eller grønn med hvite striper. Edderkopp planter kan være plantet utendørs eller plantet i Potter og holdt indoors.

Gummi planter

Gummi planter er stor, tykk, grønne planter med avlang blader. De holdes innendørs i potter. De får ikke blomster.

Aloe Vera

Aloe er en saftig som vokser godt i containere. De krever lite vann, og foretrekker ikke jord. I stedet for jord, kan du bruke sand eller steiner.

Azalea

Asalea er perfekt for hengende kurver og potteplanter. Hver vår blomstrer trakt-formede blomster som dekker hele anlegget.

Hinduistiske tau anlegget

Hinduistiske tau planter produserer voks blomster som er rød i farge. Bladverket er grønn og løyper i en tett vridd stilk. Hinduistiske tau kan leve utenfor i varmere klima, men finnes hovedsakelig innendørs.

Pærer

Påskeliljer, tulipaner, liljer, hyacinths og mange andre pærene gjøre godt i potter. Pærer må forlot utenfor og vannet ofte.

Vandrende jøde

Vandrende jøde planter er stor houseplants som må være i potter. I varmere klima, kan vandrende jøde leve utenfor. Vandrende jøde planter har grønn og sølv løvverk - de har ikke blomster.