Hva blomster du plante med roser?

August 30

Hva blomster du plante med roser?

Når interplanting en rosehage med andre stauder, velge stauder som trives i full sol og fuktig, rik jord. Stauder vokser tilbake fra sine røtter hvert år, krever et minimum av jord forstyrrelse, hvilke fordeler rosene. Inkluderer noen urteaktige stauder sammen med blomstrende kule de balansere hagen og gir lindring fra blomster.

Blomstrende stauder

Interplant iris, valmuer, babyens pust, peoner og daisies i senger med rosene. De alle blomstrer tidlig sommer og utfylle roser pent. Fordi de er flerårige, vil de vokse i stedet for flere år.

Urteaktige stauder

Plante ornamentale gresstyper og andre stauder kjent for sine blader med roser. Blader i ulike nyanser av grønt skjema bakgrunn for roses. Inkluder vines, slik som engelsk eføy, kaprifolium eller dekorativ druerankene, å dekke veggene som danner bakgrunn av en kantlinje rose hage.

Pærer

Plante våren og sommeren blomstrer pærer i rosehagen i grupper på tre eller fem. Deres kort blomstrende sesongen legger dukker av farge og oppretter en endring palett. Når plantet, krever de ikke dele i mange år.

Blomstring ettårige

Selv om de er arbeidskrevende og forstyrre rosehages jord, bruke blomstring ettårige som grensen planter. Kanten din rosehage med sweet alyssum eller årlige dianthus. De vokser både lav-til en høyde på bare 6 til 8 inches. De kan selv selv og regrow fra frø hver vår.