Hva blomster brukes for en Likesida blomst Arrangement?

July 20

Hva blomster brukes for en Likesida blomst Arrangement?

Ingenting får et smil mer enn en vakker blomst ordning---med mindre det er en likesidet blomst arrangement. Alle ordninger er ikke skapt like, og når det kommer til blomster, det er de med og de du ikke bruker. De inkluderte må være i et bestemt utvalg å få denne vakre buketten. En likesidet blomsterarrangementer er formet som en trekant---å bli sett på som like vakker, uansett vinkelen. Du kan inkludere mange hage og eksotiske blomster i disse vakre buketter.

Babyens pust

Babyens pust er en stift for de fleste blomsteroppsatser. Når den brukes som foundation eller nederste kanten av en likesidet ordning, opprette disse fine blomstene perfekt lerretet for mer fargerik stift og aksent blomster. Babyens pust oppretter et lys, vemodige element og naturlige områder i ordningen.

Liljer og orkideer

Ifølge blomster verden ordne eksotiske blomster som liljer og orkideer med sin unike form og lokke. Disse blomstene varierer i farge og størrelse, og oppretter skjemaet og dybde til en likesidet ordning. Vanligvis plasseres disse mer eksotiske elementer rundt anker, eller substansen til en likesidet bukett.

Snapdragons & iriser

Snapdragons og iriser er å gi hva blomsteroppsatser sin lineær dimensjon. Høyden på disse blomstene legger en nødvendig dimensjon til triangulering av en likesidet ordning. Disse høye beauties danner ofte spissen av en ordning.

Roser og nelliker

Fyldigere, mer stift blomster, som roser og nelliker, skjemaet ankeret eller mesteparten av en ordning. Robust størrelsen og fargen av disse blomstene trekke øyet og opprette et samlingspunkt for en likesidet ordning. Du kan bruke disse blomstene med babyens pust og lineær eukalyptus uten tilsetning av et eksotisk floral element.

Aksent blomster

Aksent blomstene kommer i hendig for innføring, harmonisering og matchende farger innenfor ordningen med dem i ditt miljø. Disse blomstene fungere som fyllstoff i ordningen. Noen vanlige aksent blomster for likesidet ordninger er Løvetann eller tusenfryd. Du alltid vurdere farge når du oppretter en floral arrangement og kontroller fargene på blomster samsvare fargevalget plass ordningen vil oppta.