Hva blomst kan jeg plante i vinter?

October 29

Hva blomst kan jeg plante i vinter?

Blomsterhagene bringe lys løvverk og blomstrer fra vår til høst, og legge skjønnhet til noen hjem landskap. De fleste blomster kan ikke overleve gjennom høst og vinter, skjønt, og la vinter landskap grå og trist. Vinter ettårige som pansies kan ikke overleve hele vinteren avhengig av sted, men foretrekker høst og vinter plantings og bringe fargen til ellers-kjedelig landskap.

Levetid

Stemorsblomster trives i vinter og kan overleve til 2F under denne sesongen, selv om de gjør best i temperaturer mellom 40F og 65F. Stemorsblomster levende gjennom høsten, vinteren og våren i de fleste områder, men dør tilbake i sommervarmen. Dette er ettårige som krever nyplanting hvert år.

Planting sesongen

En homse preferanse for kjølig vær betyr at plantings bør skje sen høst eller tidlig på vinteren, når været kjøler. Plante stemorsblomster i utendørs hager eller i potter rundt de siste frost på alle områder, og inn i vinteren i amerikanske avdeling av landbruk voksende soner 10 og 11.

Planting behov

Stemorsblomster trenger minst delvis sol å vokse og blomstre om vinteren og gjør best i områder som får full vinter solskinn. Plante dem i naturlige jord blandet med organiske kompost å gi rike, smuldrete jord som holder fukt, men ikke vann. Sette stemorsblomster som seedlings på 4-5 tommer, og nærmere om du er planting i potter.

Omsorg

Vann stemorsblomster med 4 inches vann uka i tørre perioder å holde jorda fuktig og mate dem med 10-10-10 eller 5-10-5 gjødsel i starten av vekstsesongen. Holde 2 til 3 inches av mulch på jord å gi ekstra kaldt beskyttelse for planter gjennom vinteren.