Hva blir kvitt mugg

August 31

Hva blir kvitt mugg

Mugg vokser i fuktige områder som kjellere, bad og kjøkken og kan raskt fylle på bare 24 til 48 timer. Dette ikke bare tærer på renslighet i hjemmet ditt, men kan også forårsake mild til alvorlig sunnhet problemer. Det er mange skritt du kan ta for å kvitte seg med mugg.

Rengjør

Det finnes mange sterke rengjøringsmidler, spesielt klor, som drepe mugg. Men kan disse sterke rengjøringsmidler ikke være sikker hvis barn og kjæledyr rundt. Holde fuktighet som dusjer, vasker, avløp og vaskerom så tørr som mulig ved hjelp av en svamp eller nal fjerne fuktighet, ikke la fuktig Klesvask liggende og la vaskemaskin døren åpen etter en Last med Klesvask så det kan tørke.

Fuktighet

Mugg blomstrer i fuktige miljøer. Installere fans (ikke bruk fans hvis mugg allerede finnes), avfuktere og aircondition øke luftstrømmen i berørte rommet eller området. Federal Emergency Management Agency anbefaler å holde fuktighet i hjemmet under 40 prosent.

Temperatur

Senke temperaturen i fuktighet utsatt områder vil gjøre det enklere å kvitte seg med mugg og hindre mugg vekst. Varmekilder kan også bidra til luftfuktighet. Velg en tørr varmekilde som elektrisk varme som er mye tørrere enn en høy-fuktighet varmekilde som en radiator.

Lukt

En muggen lukt er en indikasjon på muggvekst og du bør straks rense området og bedre air flow. Du kan bruke chlorinated lime, som også kalles bleking pulver i kjelleren områder. Strø pulveret over gulvet og la den forbli til lukt forsvinner. Når lukt er borte, kan feie opp pulver og kaste den bort. På flisen overflater og sement gulv, bør du skrubbe området med klor eller sammenlignbare renere.